Trudna Nadežda odlučna: Ne planira da se vrati Tomi, a onda zgranula publiku kada je navela razlog što je momci tuku!

Autor:

Zabava

14.09.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni dete ih neće spojiti!

Foto: Printscreen
Nadežda Biljić

Nadežda Biljić gostovala je u jednoj emisiji a tom prilikom otkrila zbog čega je u više navrata bila žrtva nasilnika, odnosno bivših partnera. 

- Ja sam prvenstveno prijatelj u partnerskim odnosima, ja njima zapravo jesam, a to što oni meni nisu, to je njihov problem. E sad, tu dolazimo do one muške nesigurnosti. Muškarci generalno kod mene kada me upoznaju oni misle da sam ja neosvojiv tron i svi me se boje. E onda kada ih ja pustim blizu sebe - započela ja Nadežda. 

- Kako si bre neosvojiv tron u onim rijalitijima ti si bre imala najveći broj muškaraca? A puštala si ih onoliko - upitala je radoznalo ali i malo začuđeno voditeljka. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

- Ali vidi, kada ja sebi dam šansu da ih pustim blizu sebe. A šta da radim, kad volim. Dešava se to da steknu pogrešno mišljenje o meni, pa da ako sam tolerantna da sam glupa pa da mogu da rade sa mnom šta hoće. Između ostalog i da fizički nasrnu na mene. To ne govori o njima, to ustvari govori o meni, da sam ja ustvari imala pogrešnu percepciju sebe, i samim tim takvu energiju davala drugoj strani. Ja bih se sklonila da sam ja to videla na vreme -  zaključila je pevačica i dodala da nhema nameru da se vrati Tomi Paniću, koji ju je pretukao pre nekoliko nedelja.

- Ja sam se sada sklonila, meni ne pada na pamet da se ja vraćam onome ko je mene udario. Ko te udari jedanput, udariće te ponovo - bila je sigurna Biljićeva u emisiji "Magazin In". 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Toma Panić

Inače, pre nekoliko dana Nadežda je objavila da je u drugom stanju, a srećne vesti podelio je i Toma. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

14.09.2019 19:24

Nadežda ne zna šta priča. Ili ne shvata šta priča. Ona neosvojiva tvrdjava???? Ahahahaha!!!

Odgovori 15 0
jelena

15.09.2019 09:29

Nadežda nema pojma o ponašanju. A misli da je mnogo pametna.