Otkrivena još jedna Slobina afera sa učesnicom Zadruge: Kija je i za ovu znala!

Autor: Svet

Zabava

13.09.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović sada je već veoma poznat kao zavodnik i uz njegovo ime vezuju se samo epiteti poput "ženskaroša". A sada se u javnosti pojavilo ime još jedne devojke, aktuelne učesnice "Zadruge 3" za koju se spekuliše da je sa Radanovićem bila u šemi.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Otkrivena još jedna afera... Slobodan Radanović

Nina Babić, poznata je plesačica koja je sada u "Zadruzi" i samo je pitanje vremanka kada će progovoriti o odnosu sa Slobom, a sve je počelo u poznatom muzičkom takmičenju.

RepublikaFoto: Prntscreen/Pink
Nina Babić

- Sloba je Ninu spazio još zimus na snimanju Pinkovih zvezda, ona je nastupala kao trbušna plesačica i njemu je odmah zapala za oko. Videlo se to i po komentarima koje je davao, a kojiKiji Kockar baš i nisu prijali. Njih dvoje su zajedno sedeli u žiriju pa je Sloba i priznao da bi voleo da Nina bude u njegovom novom spotu. Kija mu nije ostala dužna pa ga je bocnula i rekla da i Anu Korać treba da ubaci u spot, na šta je on odgovorio da hoće, ali ironično. Nakon snimanja Sloba je prišao Nini pa su razmenili brojeve jer je on insistirao da upravo ona bude u njegovom spotu. Isto veče su se čuli i našli se u kafiću na Novom Beogradu kako bi se dogovorili oko spota. Još par dana su se viđali, to je bila neka seks kombinacija, nije bila veza - kaže izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija je sve znala... Radanović i Kockarova

- Nakon što je ona učestvovala u spotu, on ju je maksimalno ispoštovao i potpisao je kao i celu ekipu. Međutim, njoj je zasmetalo to što se njeno ime našlo na poslednjem mestu i to iza šminkera, frizera i svih ostalih. Tu su se raspravljali i prekinuli kontakt. Ponovni susret desio se letos u Crnoj Gori, ali samo nakratko i ništa se nije desilo tada među njima, inače Sloba nije ni znao da će ona ući u "Zadrugu" - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Sava

13.09.2019 10:16

Sloba svaku koju upozna proba da odvede u krevet. Pita njih 20 pa jedna pristane, i tako svaki dan. I u braku i posle razvoda.

Odgovori 34 0
Jelenko

13.09.2019 18:48

@Sava - Hteo bi on da se vrati Kiji, ali sada Kija neće njega.

Odgovori 14 1
Miško

13.09.2019 10:56

Otac švaler naučio Slobu švalerskom zanatu.

Odgovori 30 0
Đurađ

13.09.2019 12:56

Sloba lažov notorni. Živi u lažima.

Odgovori 31 0