Bio sam joj sve, ali nema šanse da se pomirimo: Oglasio se bivši dečko Milice Todorović!

Autor: svet.rs

Zabava

13.09.2019

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto brakom i decom, ljubav Milice Todorović i Miloša Paunovića je posle pet godina završila raskidom. Iako su mnogi baš njega krivili za Miličin višak kilograma i priličnu ležernost po pitanju karijere, ona ga je sve vreme vatreno branila i tvrdila da joj je dečko, koji je inače i koreograf, najveća podrška u životu i da želi za njega da se uda.

RepublikaFoto: instagram.com/milicatodorovicofficial
Milica i Miloš dok su bili u ljubavi

Milica trenutno ne želi da komunicira sa novinarima, a Miloš priznaje da se ona iselila iz njegovog stana.

- Ja svima želim sreću u životu, pa tako i Milici, nisam pre davao izjave za medije, pa ne bih ni sada. Kao što dođe sunce, mesec, noć, tako dođe i raskid - kaže Miloš i dodaje da je Milici bio podrška kada su joj svi iz porodice okrenuli leđa i kada ju je zet prevario za novac. 

- Bio sam joj sve, ali nema šanse da se pomirimo. Evo, možemo da pričamo o sportu, odbojkašice su pobedile ako nekog zanima. Ja živim u svom stanu, ona više ne živi ovde i to je sve što ću reći.

Inače, Milici je i početak veze sa koreografom bio buran jer je on zbog nje ostavio suprugu, crnogorsku pevačicu Andreu Demirović, sa kojom ima sina. Njegova ljubav sa Andreom je trajala pet godina, isto koliko i veza sa Milicom Todorović, koja je pre Miloša bila u vezi sa Radetom Kovačevićem, rođenim bratom Saše Kovačevića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sava

13.09.2019 10:15

Koliko je veza bila jaka, toliko je i trajala.

Mišo

13.09.2019 10:58

Kakva je to Velika ljubav kad ne mogu da se pomire?