Manekenka opet provocira, diva se pravi da je sve u redu: Tošićeva bivša na Karleušinom nastupu!

Autor:

Zabava

13.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša sinoć je nastupila na jednom poznatom beogradskom splavu, a iako ju je brojna publika željno iščekivala, diva je kasnila dva sata!

RepublikaFoto: e-stock agency
Jelena Karleuša...

U stilu najvećih zvezda, pevačica ne samo da se nije izvinila publici što ju je ipak sačekala i pored tolikog kašnjena, već se na binu pojavila u sado-mazo autfitu sa igračicama i ponašala se kao da je stigla na vreme. Osim Jelenine brojne publike i prijatelja, na njen nastup je došla i bivša navodna ljubavnica Duška Tošića poznata manekenka Sofija Milošević.

Zanimljivo je to da je Sofija skoro pa redovna na Karleušinim beogradskim nastupima i pored priča da je bila sa pevačicinim mužem Duškom.

RepublikaFoto: printscreen/e-stock/Peter Alex/V. Lukić
Sofija i Duško...

- Gosti su se već unervozili kada su videli da Jelene nema sat vremena posle ponoći. Nakon dva sata kašnjenja, probila se kroz gužvu i bez reč se popela na binu i počela da peva. Pored Karleušinih prijatelja, najveselija je bila Sofija, koja je sve vreme đuskala. Osim što je bila vidno raspoložena, manekenka se sve vreme snimala i provocirala mušku publiku - kaže izvor sa lica mesta.

RepublikaFoto: e-stock
Sofija i Jelena...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading