Mirjana: Kukavice, hoćeš da obeshrabriš rođenog sina

Zabava

16.09.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnica folkera Miroslava Ilića Mirjana Antonović otkrila je da pevač i dalje odbija DNK analizu, te da suđenje koje zahteva kako bi se utvrdilo da li je Miroslav otac njenog sina Devina ne ide po planu.

RepublikaFoto: foto
Ilićeva ljubavnica sa sinom

Naime, Antonovićka tvrdi da se folker na razne načine dovija kako bi odugovlačio čitav slučaj, te je ovog puta pripremno ročište odloženo na Ilićev zahtev, zbog tehničkih formalnosti.

- Danas, nažalost, loše vesti sa pripremnog ročišta. Miroslav i dalje odbija DNK analizu i dao je primedbu da srpski sud nije nadležan zbog toga što Devin nema srpsko državljanstvo. Glavno suđenje se odlaže dok se tehničke formalnosti ne reše. Čekali su dve godine da potegnu ovo pitanje. Vrlo lukavo i podlo od Miroslava da bi i dalje odugovlačio slučaj ili obeshrabrio rođenog sina. Miroslave, dobio si danas poene na podlost, ali si izgubio na moralu! Treba da se stide on i njegov uski krug, ali izgleda da ne znaju značenje te reči. Ako si muško, Miroslave, kaži - jesam ili nisam otac. Prestani kukavički da se kriješ iza zastarelog DNK zakona koji vlada samo u Srbiji. Ovo je tužan dan za svu nemoćnu decu Srbije, a i za srpski narod - napisala je Mirjana na svom Fejsbuk profilu i dodala:

- Za ovo što se dešava ne možemo da krivimo samo sudstvo i korupciju. Treba sami sebe da preispitamo kao društvo, kad uplaćujemo karte i obožavamo ljude kao sto su Keba i Miroslav. U drugim zemljama pevači završavaju sa karijerom zbog pogrešno izgovorene rečenice, a kod nas je svako ružno ponašanje prihvatljivo.

Podsećamo, Mirjana i Miroslav su imali aferu koja je dugo trajala, iako je folker tada uveliko bio oženjen suprugom Gordanom, sa kojom je i dan-danas u braku. Antonovićeva tvrdi da se iz te ljubavi rodio Devin, za koga i dalje pokušava da dokaže da je Ilićev sin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading