Oglasio se muzičar sa kojim je Gru nastupao poslednji put: Samo je pričao porodici, a zbog ovoga nije spavao!

Autor:

Zabava

11.09.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor Andonov Gru napustio nas je pre dva dana kada je poginuo vozeći kajt. Porodica, priajtelji i fanovi odali su rep zvezdi počast na komemoraciji u Domu Sindikata.

RepublikaFoto: ST/G. MITROVIĆ
DeeJay Playa

Sve je rastužio prizor uplakane Gruove dece i supruge, a veliki broj njegovih kolega govorilo je o njemu i plakalo tokom izjava koje su davali.

Jedan od njih bio je i DeeJay Playa, koji je i održao govor na Gruovoj komemoraciji, a ovaj muzičar je poslednji koji je nastupao sa Gruom u Beču. Kako je naveo, reper je sve vreme pričao o porodici i govorio kako će dati sve od sebe da ih usreći.

- Žalio se kako oka nije sklopio jer je prethodno veče rešavao bag na novom telefonu. Kaže, obećao sam Vuku da će dobiti telefon. Želeo je da ga iznenadi, nisam hteo da ga razočara. Sebi je kupio nov telefon, Danki sam dao svoj, ona Vuku, a Vuk Relji. Tako da bi svako od njih nekog usrećio i sve je zavisilo od njega - rekao je Playa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели PLAYA (@deejay_playa) дана 22. Авг 2019. у 8:15 PDT

Muzičar je ispričao kako Gru i nije imao neku posebnu želju da se vrati na muzičku scenu.

- Ako bi se ikada vraćao na scenu, kaže, vratio bi se samo sa bendom da sviraju njegove pesme. To mu je bila želja već 25 godina, to je san svakog rep umetnika. Treba samo da uradi remikse nekih pesama i da okupim ekipu. "Ko će da nađe vreme za to, moj Ejo?!" Samo sam rekao: Burazeru, moraš da ostaviš legat na svoje ime i karijeru za budućnost. Zaćutao je i otišli smo do sobe da gledamo fudbal i reprezentaciju - rekao je Playa i dodao: 

Foto: printscreen/instagram
Dalibor Andanov

- U tih 48 sati dotakli smo se raznih stvari, bitnih i nebitnih za život. Nove pesme, rad u studiju, treninzi, vreme koje nema a voleo bi da ima. U nedelju smo imali različite letove, ja sam otišao ranije. Zvao me je da me pita kakav je internet na aerodromu i da li može da odgleda utakmicu. Rekao sam mu: Burazeru, brz je internet, može bukvalno da daunloduje život sa njega. Koji paradoks. Rekao mi je: Dobro moj Ejo, vidimo se u Beogradu! Nisam ni slutio da nam je to bio poslednji razgovor, a tih 48 sati naše poslednje druženje. Za mene je on bio čovek koji je obožavao svoju porodicu, voleo je dobre ljude, mrzeo je nepravdu. Bio je pokretač lepog i pozitivnog, drugarčina i mangup starog kova. Veseljak i autentični umetnik, podrška i sjajna osoba u svakom pogledu. Zahvalan sam na tome što je bio deo mog života na jedan poseban način -  rekao je DeeJay Play-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading