"Bolje da poginem nego da ostanem invalid": Gruov prijatelj otkrio jezive reperove rečenice pred smrt!

Autor: Kurir

Zabava

11.09.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor Andonov Gru preminuo je u ponedeljak 9. septembra kada je prilikom vožnje kajta pao u Dunav.

RepublikaFoto: youttube/SKY PLUS
Dalibor Andanov Gru

Repera su čamcem izvukli u blizini Nautičkog kluba Zemun.

Gru je planirao da provede s drugarima nekoliko dana u Crnoj Gori.

- U poslednjem razgovoru mi je rekao: "Čekajte me na Adi Bojani, stižem narednog vidkenda." Bio je pun života. Nikada nismo pričali o smrti. Svakog dana bi nas upitao kako se provodimo. Velika tragedija sve nas opominje da jedan trenutak može da promeni sve - kaže jedan reperov prijatelj iz Crne Gore.

- Očajan sam. Svi smo očajni. Porodica, prijatelji, poštovaoci njegovog lika i dela, ma svi koji su ga poznavali, ali i koji ga nisu poznavali - kroz suze započinje razgovor reperov drug sa kojim se prošle srede našao posle surfinga.

Foto: printscreen/instagram
Gru

- Taj dan sam ga poslednji put video. To uzbuđenje koje je on imao posle kajtinga ne mogu da vam opišem. Sto puta sam mu rekao: "Brate, olabavi. Koji će ti đavo, može vetar da ti napravi sra*e i ode u tri lepe. Ostaćeš bogalj ako ti se nešto desi." Govorio sam mu to ne da bih li ga trgao iz tog opsesivnig stanja prema ovom sportu. Međutim on se samo nasmejao i rekao mi: "Brate, bolje da umrem nego da postanem invalid" - kaže reperov prijatelj.

On ističe da su se jednom posvađali zbog skijanja.

- Istraživao je litice. To ga je izazvalo. Voleo je da se spušta sa što većeg i strmijeg vrha. Pre nekoliko godina smo bili zajedno na skijanju i isprevrtao se samo tako. Nije mogao da stoji na nogama. Tada je bio na ivici života i smrti. Spasioci su došli i pomogli da se izvuče iz snega, nije mogao da se pomeri.

Sve se završilo kako treba, ali smo se zbog njegovog istrživačkog poduhvata posvađali jer mi je to zimovanje preselo. Rekao sam mu, "Čoveče, ti ne možeš da skijaš kao sav normalan svet i da se spuštaš normalno, nego tražiš đavola." Ništa mu nije dopiralo do mozga. Voleo je opasnost, adrenalin, brzinu i nažalost ni malo se nije plašio smrti. Bio je neustrašiv. Voleo je život, ali više je voleo taj prokleti adrenalin. Izgubili smo prijatelja i ovu bol niko ne može da ublaži", kaže sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading