Bekvalčeva šokirala odgovorima na Instagramu: Uglavnom me boli ku*ac za sve!

Autor:

Zabava

10.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Nataša Bekvalac odgovarala je prekjuče na pitanja koja su joj pratioci postavljali na Instagramu, pa je sve nasmejala odgovorom na pitanje da li je lepota nekada boli!

Foto: e-stock
Nataša Bekvalac

Naime, pevačica je na sporno pitanje odgovorila pomalo žargonski i bezobrazno, ali joj na tome niko nije zamerio, s obzirom na njenu iskrenost koju je pokazala dok je odgovarala.

- Ne boli me lepota u većini slučajeva jer me uglavnom boli ku*ac - napisala je Bekvalčeva bez ustručavanja, a uz odgovor je stavila i nekoliko emotikona smeha.

Pevačici niko nije zamerio na ovakvom odgovoru jer su njene izjave, prožete često i crnim humorom, hit na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Promo
Nataša Bekvalac

Ona je na postavljeno pitanje u kom su joj devojke mahom tražile savet za to kako da prebole muškarca u kog su još uvek zaljubljene jednostavno napisala da samo treba da potraže novog.

- U tom slučaju se nađe novi muškarac - napisala je Novosađanka.

Dok je odgovarala na pitanja, Nataša je otkrila i da je krenula sa pripremama za koncert u Štark areni, koji je nedavno najavila, pa će uskoro morati da se posveti napornim probama. Pevačica će sa beogradskom publikom proslaviti jubilej od 20 godina muzičke karijere, povodom čega je zakazala spektakl za 14. februar u Beogradu. Ovo je posebno obradovalo njene fanove, koji su joj na društvenim mrežama uputili reči podrške, pa su je zamolili da se sa svojim PR timom postara da ulaznice što pre budu puštene u prodaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kum

10.09.2019 08:31

Odakle joj k. . . . .? Zaostao neki zaboravljen?