Govorio mu je da stane: Nigor ne može da prestane da plače nakon što je čuo za smrt Grua, a njihov poslednji razgovor cepa dušu!

Autor: Alo.rs

Zabava

09.09.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor Andonov Gru je danas tragično nastradao radeći ono što je najviše voleo. Bio je strastveni ljubitelj ekstemnih sportova, a to ga je na kraju koštalo života. Poginuo je vozeći kajt.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/Balkaninfo
Nigor

Njegov dobar prijatelj muzičar Nigor ispričao je kako su mu prijatelji pa i on sam savetovali da uspori. Kako kaže Igor Lazić Nigor ne može da dođe sebi od tuge. 

- Nigor i Bane MVP ne mogu da pričaju, samo plaču. Nigor je sa suprugom u Borkovcu i otkad je čuo šta se desilo samo ponavlja: "Ne, ne, ne" i plače. On se prekjuče čuo sa Gruom i savetovao ga je da ne ide više na kajting, koji je Gru obožavao. Celo društvo mu je pričalo: "Deda, batali više to, koliko godina imaš, smiri se. Idu zima i skijanje" - kaže izvor.

Foto: printscreen/instagram
Dalibor Andrejević Gru

- Gru je samo ponavljao: "Šta vam je? Mogu ja još!". Inače, žalio se u poslednje vreme čas na nogu, čas na leđa, pa su mu zbog toga prijatelji savetovali da batali ekstremne sportove od kojih je bio zavisnik već godinama - rekao je izvor i dodao da Gruovu suprugu Danicu niko od prijatelja ne sme ni da pozove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading