Došao je i taj dan: Milijana (21) se danas udaje za Milojka (74), a tek da vidite automobil u kojem će se voziti!

Autor:

Zabava

07.09.2019

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Bogdanović i Milojko Božić danas će jedno drugom izgovoriti sudbonosno "da", a svadbe koju su organizovali ni u selu Pilatovići, a ni u Požegi nikada do sad nije bilo.

RepublikaFoto: prinstcreen/Happy TV
Milijana Bogdanović

Mlađana Milijana jedva je dočekala ovu subotu, ističući da je stari Milojko mnogo opušteniji od nje.

- Sve je spremno za svadbu! Venčanica odabrana, odelo za mladoženju je spremno. Milojko subotu čeka, koliko vidim, mnogo opušteniji od mene, ja sam sva ustreptala - rekla nam je nedavno ona.

- Prva bračna noć biće u našoj nedavno renoviranoj kućici u Pilatovićima! Tu ćemo sviti naše gnezdo - dodala je Milijana.

Po onome što su mladenci osmislili, svadba će početi oko podneva u Pilatovićima, a posle 13 sati mladenci će se iz sela uputiti u zgradu opštine Požega, gde će biti održano građansko venčanje. Crkvenog neće biti jer, kako kaže nevesta, SPC ne odobrava stupanje u brak osoba sa tolikom razlikom u godinama. Sestra će joj biti najvažniji gost.

- Utvrdili smo i spisak gostiju. Milojkova deca neće doći, ali očekujemo njegovu dalju rodbinu. Od moje rodbine, kako očekujem, doći će stric i strina, roditelji neće, ali će doći baba i, što je najvažnije, doći će moja sestra - ispričala je Bogdanovićeva.

Svadba počinje oko 16 sati u sali blizu centra Požege, a nekadašnja cimerka iz vile "Parova" Ilijana Vagić, s kojom se par i te kako sprijateljio, će kumovati.

Svadbu Milijane i Milojka prenosi uživo i Happy televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading