ŽENA SINANA SAKIĆA: Od premora se razboleo!

Autor:

Zabava

15.09.2017

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk legenda Sinan Sakić završio je u bolnici nakon što mu je pozlilo na nastupu u Tuzli!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Sinan Sakić

Naime, pevač je posle tezge u ovom bosanskom gradu hitno hospitalizovan, što je pokrenulo brojna medijska nagađanja o njegovom zdravstvenom stanju, od povišenog krvnog pritiska do srčanih problema.

Kako bismo dobili informacije iz prve ruke, pozvali smo folkerovu suprugu Sabinu, koja nam je potvrdila da je Sakić usled velikog broja uzastopnih nastupa imao zdravstvenih problema, te da je sada na kućnom lečenju.

- Sinan je dosta radio u proteklom periodu, šest meseci svaki dan bez prestanka. Premoren je, pa nije ni čudo što je završio kod lekara. Hteli smo da budemo sigurni da je samo to u pitanju i išli smo na sva snimanja redom, da iskontrolišemo sve. Sad je još ostao Klinički centar u Beogradu. Žučni kanali su ostali da se snime i onda ćemo imati kompletnu sliku o svemu. Sinan se sada dobro oseća, ja ga negujem kod kuće, tako da je sve u redu - rekla je Sinanova supruga Sabina za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading