Šabanov sin odredio datum svadbe: Prolazi period tuge za Šauliće!

Autor: Star

Zabava

05.09.2019

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba Mihajla Šaulića i njegove dugogodišnje devojke Danijele bila je zakazana za 1. jun ove godine, ali je tragična smrt njegovog oca Šabana promenila sve planove mladog para.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Odredili datum... Danijela i Mihajlo

Danijela i Mihajlo odložili su svadbu i maksimalno se posvetili porodici koja je u tom trenutku prolazila kroz najteži period u živiotu kao i oni sami. 

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Izdržali najgore...

Međutim, nekoliko meseci nakon velike porodične tragedije, uz blagoslov svoje majke Gordane, Mihajlo je izabrao novi datum za sklapanje braka s dugogodišnjom devojkom. Sve je zakazano za 25. jun!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Majka Goca dala blagoslov Danijeli i Mihajlu...

Naime, Danijela i Mihajlo dugo su zajedno pa sam čin venčanja i papir ništa značajno neće promeniti u njihovom odnosu. Ipak, kao i većina drugih parova, i oni žele da svoju ljubav i početak nove životne etape podele s najbližima, pa su tražili blagoslov od Gordane, otkriva dobro obavešteni izvor.

Najpre su odlučili da prođe godišnjica Šabanove smrti kako bi se posvetili pripremama za veliko slavlje. Već su rezervisali termin u jednom prestižnom hotelu u centru naše prestonice. S obzirom na to da do svadbe ima dovoljno vremena, mlada je planirala da venčanicu potraži u Italiji ili Parizu, gde će se uputiti početkom iduće godine, nastavlja izvor.

Inače, Danijela i Mihajlo pored svojih svakodnevnih obaveza dosta vremena provode s Gordanom, kojoj su velika uteha i podrška pošto je izgubila životnog saputnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading