Trampovi obožavaju Boru Čorbu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski rok bend Riblja čorba započeo je američku turneju, a dokle doseže njihova popularnost i koliko su obožavani u SAD, govori to što čak i predsednik Donald Tramp i prva dama Melanija slušaju njihove hitove.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Bora Đorđević

Naime, Donald Tramp objavio je na svom Tviter nalogu da mu se sviđa muzika koju sluša njegova supruga.

- Melanija sluša neki eksjugoslovenski bend Riblja čorba i momci stvarno razbijaju - napisao je predsednik, a ubrzo je sakupio više od 16.000 lajkova, koji je nakon toga nestao sa njegovog profila.

Kontaktirali smo sa Borom Đorđevićem, koji je za Srpski telegraf otkrio da Tramp zaista voli njegov bend, te da je sigurno imao neki razlog zašto je obrisao tvit.

- Tramp obožava Riblju čorbu. Možda mu politički šteti, pa je zato uklonio objavu - konstatovao je Bora i dodao da mu Melanija stalno pušta njihovu muziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trampovi vole srpsku muziku

- Melanija ga je upoznala sa našim opusom, to slušaju pre spavanja - poručio je u svom stilu Đorđević.

Iako je Tramp obrisao svoju objavu vezanu za Riblju čorbu, momci iz benda podelili su je na Fejsbuk stranici Riblje čorbe, a Bora mu je odmah posvetio i stih:

- O Trampe Donalde, put nas u Ameriku dovede!

Ispod Čorbine objave usledio je pregršt komentara, poput sledećih: "Zna i Melanija šta valja", "Ko ne sluša Riblju čorbu, taj ili nije rođen ili je umro" i tako dalje, a muzičari su sa ponosom objavili i fotografije dolaska u Njujork i početka serije nastupa koji ih očekuju.

Podsećamo, bend je nakon veće pauze otputovao na američko-kanadsku turneju, a Bora je, poput svetskih zvezda, odmah po dolasku u Njujork smešten u luksuzni hotel. Ni manje ni više, roker je spavao u sobi Nikole Tesle, što je odmah i uslikao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading