Bivši i budući učesnik "Zadruge" o opoziciji i vlasti: Lepi Mića žestoko opleo po političarima!

Autor:

Zabava

04.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića osvrnuo se na političku situaciju u državi i žestoko opleo po liderima opozicije Draganu Đilasu, Vuku Jeremiću i ostalima.

RepublikaFoto: pink.rs
Lepi Mića...

Mi smo njihovih pet minuta jedva preživeli. Nakon toga im je dao savete na koji način da dođu do vlasti i gde.

- Đilas je imao svojih pet minuta i mi smo te njegove minute jedva preživeli! Odveo nas je u kataklizmu! Uništio je grad, uništio je svoju demokratsku stranku i šta sada mi treba da ga pustimo da uništi i državu?! On je idealan da bude lider zemalja koje su nam neprijateljski nastrojene! Neka ide u Hrvatsku, Severnu Makedoniju i modernu Crnu Goru, pa tamo neka vlada! Uostalom, šta reći o ljudima čije proteste podržava Ramuš Haradinaj - rekao je Mića, a nije izostavio ni Vuka Jeremića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Đilas...

- Za vreme njegove vlasti, najveći broj srpskih generala je izručen Haškom tribunalu, što je najveća izdaja u istoriji postojanja srpskog naroda.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Vuk Jeremić...

Analizirajući stanje u opoziciji, bivši i budući učesnik "Zadruge 3" rekao je da kao što Severna Makedonija ima Bokija 13 i mi imamo Sergeja 14 (Sergeja Trifunovića prim. aut.), kome najlepše stoji uloga Albanca!

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Sergej Trifunović...

- Od Makedonije su napravili državu-monstruma u kojoj Boki 13 nosi milione u džakovima! Dakle, Makedonija ima Bokija 13, a mi Sergeja 14, imaju slično političko delovanje. Samo što je Sergej 14 gori! Ko za njega da glasa kada nosi majice sa likom najvećeg izdajnika generala Divljaka?! Njemu država da sve, a on radi protiv sopstvene države. Njemu je uloga Stršljena (Albanca) najbolje stajala - rekao je Pržulj.

RepublikaFoto: instagram.com/boki13official
Boki 13...

Mića: Makedonija ima Bokija 13, a mi Sergeja 14! Samo što je Sergej 14 gori!

Mića se dotakao i Čedomira Jovanovića, za koga je prokomentarisao da je idealan tip Srbina za ljude koji nisu prijatelji naše zemlje.

- Čeda je u emisiji izneo nekoliko stavova, u kojima je podržao politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali onda je imao i neke glupe komentare, jer je svima jasno da mora da sluša svoje nalogodavce. On je idealan Srbin i idol za naše neprijatelje - poručio je Mića lideru LDP.

RepublikaFoto: Tanjug
Čedomir Jovanović...
Foto: Tanjug/D. GOLL

Vučićeva spoljna politika podseća na Đinđićevu i Titovu

Miroslav Pržulj je dao potpunu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, za koga kaže da voli vlast isključivo iz patriotskih razloga!

- Vučić je u poslednjih 20 godina učio na greškama bivših lidera, a sve što je dobro je pamtio i primenio je u svojoj sadašnjoj politici! Uzeo je najbolje od Đinđića i od Tita kada je reč o spoljnoj politici! Podržavam svakog ko stoji na rubu srpstva i Srbije. Danas to radi Vučić i ja ga podržavam, mi se znamo godinama, prijatelji smo i verujem u njegove dobre namere prema ovoj zemlji i narodu koje dokazuje delima. On je pravi državnik kojeg ne zanimaju pare i lopovluci, ali ga zanima vlast u onom najboljem svetlu! A to je da drži vlast da bi narod bolje živeo i Srbija išla napred. Volim i što sada možemo da kažemo da smo Srbi, a da nas niko ne ućutkuje ili ne kaže da smo nacionalisti i šovinisti, i to dostojanstvo nam je Vučić vratio. Beograd liči na svetske metropole. Trg je prelep. Vesić i Nikodijević takođe rade dobro posao - rekao je Lepi Mića.

Miloševića preneti u Aleju velikana

Lepi Mića se dotakao i Slobodana Miloševića, pa je prokomentarisao sraman način sahranjivanja bivšeg predsednika SR Jugoslavija i rekao da je to najveća bruka nekadašnje dosovske vlasti.

- To je najveća sramota tadašnje vlasti! Svakome treba istorija da sudi, a ne da jednog predsednika sahrane u dvorištu ispod drveta. Apelujem i na vlast i na narod da se pokrene neka inicijativa da se ova istorijska sramota ispravi i Slobodan Milošević bude dostojanstveno sahranjen tamo gde mu je i mesto - zaključio je Mića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavle

04.09.2019 06:53

Neka on ide u politiku a ne u Zadrugu. Neka šalje svoja saopštenja Zadruzi, pošto se skoro ništa ne razume šta priča. Potrošen čovek, istrošene glasne žice.

Odgovori 14 2