Zbog nje je ostavio ženu i dete! Andreana Čekić čestitala dečku rođendan: Sve si mi dao!

Autor:

Zabava

03.09.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić nedavno je bila u centru skandala kada se u javnosti pojavio intervju supruge njenog dečka. Ali pevačica nije odustajala od svoje ljubavi posle burnog razvoda, te je sada na emotivan način čestitala svom izabraniku Marku Miloševiću rođendan.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Andreana Čekić i Marko Milošević

Pevačica je zbog veze sa Markom naišla na osudu javnosti, ali je to nikada nije previše potreslo, pa svoju ljubav redovno pokazuje javno. Ovaj put je Čekićeva emotivnom porukom na Instagramu čestitala svom dečku rođendan.

- Ljubavi mog života... zahvalna sam na svakom danu sa tobom, zahvalna na svemu i ponosna na sjaj od kojeg si satkan. Sve si mi dao. Tvoja duša miriše na ljubav, sreću i radost. Želim ti da ti se ostvare sve velike i male želje. Želim ti zdravlje i mir. Zaslužuješ da budeš u svakom trenutku najsrećniji, dečaku moj mili, a ja ću uživati gledajući te takvog. Volim te najviše na svetu, beskonačno... Srećan ti rođendan, pile moje malo - napisala je ona na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/andreanacekic
Čekićeva iznenadila dečka...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojkan

04.09.2019 16:31

Ne volim švaleraše koji su rasturili dva (2) braka. Umesto da se sakriju u mošju rupu, oni se reklamiraju.