Kaća Živković oplela po pobednicama "Zadruge": Kija je jedno veliko ništa, Luna je pohlepna!

Autor:

Zabava

04.09.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica Katarina Živković priznaje da je prvu i drugu sezonu "Zadruge" pomno pratila i smatra da je njena sada već koleginica Kristina Kija Kockar tugu i dramu koju je pretrpela u rijalitiju usmerila na karijeru, ali ne na pravi način, dok, prema njenom mišljenju, Luna Đogani ne bira sredstva za uspeh.

RepublikaFoto: Promo foto
Katarina Živković...

Kaća je istakla da se u jednom trenutku nije znalo da li je Kija pevačica, voditeljka ili književnica, te se nije libila da iznese mišljenje.

- S jedne strane, svaka čast Kiji na hrabrosti i smelosti da od prevarene žene postane zvezda preko noći, a opet s druge strane, za mene to što je ona uradila je prava ludost. Toliko su u jednom trenutku svi navalili na nju da se više nije znalo šta radi, bila je sve i ništa. Prvo rijaliti-zvezda, pa književnica, a onda i pevačica. Iskreno, mislila sam da Kija neće imati ovako dobre nastupe, međutim, vidim da je uspela - rekla je atraktivna crnka i dodala da ne zna odakle Kockarevoj snaga za sve što radi, pa se dotakla i njene ljute protivnice Lune Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Kija...

- Skidam Kiji kapu za tu hrabrost ili ludost, ne znam šta je, i, naravno, za upornost. Od svoje tuge Kija je napravila priču koja se vrti oko nje, posao i svašta nešto. Luna opet potiče iz muzičke porodice i ona je svašta pretrpela u rijalitiju i ne mogu da kažem da mi je čudno što je postala pevačica. Meni je to malo smešno, čim izađu iz rijalitija sve postanu pevačice - kaže Živkovićeva i dodaje da se Luna svim sredstvima bori da uspe:

Katarina: Kija je rijaliti-zvezda, književnica, pa onda i pevačica. Ne zna se šta više radi

- Vidim da se Luna maksimalno bori da uspe i da je postala malo pohlepna, ali to je normalno za svaki početak. Opet, ima nas mnogo na estradi, pa je donekle i razumno takvo Lunino ponašanje.

Foto: Privatna arhiva

Kijin bivši dečko Kaću kitio evrima!

Nakon romansi koje je Kaća imala u prošlosti, pevačica se sada skrasila pored mladog biznismena Stefana Karića. Kako je izvor za Srpski telegraf tada otkrio, sve je počelo na jednom veselju gde je Kaća pevala, a Karić ju je kitio evrima. Ubrzo je isplivao i snimak na kom pevačica na privatnom slavlju peva pesmu "Pukni, zoro", a u rukama ima gomilu keša koji joj je dao bivši Kijin dečko Stefan Karić. Živkovićeva mu je u jednom trenutku prišla, nakon čega su pali zagrljaji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavleta

04.09.2019 07:09

Kija je vrlo sposobna osoba. Mnogo gubi vremena na putovanja i nastupe. Treba to da smanji i da se okrene drugim oblastima rada i stvaranja.

Odgovori 15 1