Prevarili Srbiju, sad ih sramota da priznaju: Novi dokazi da su Kija i Sloba zajedno!

Autor:

Zabava

03.09.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrde da su Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović ipak zajedno neprestano se pojavljuju u javnosti.

Foto: printscreen/TVPink
Detalji ih odali... Sloba Radanović i Kija Kockar

Naime, iako svoju privatnost pokušavaju da sakriju od javnosti, internetom su počeli da se šire dokazi da njihova ljubav i dalje traje, samo skriveno.

Kristina je nedavno objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je muškarac grli, ali njegov identitet nije otkriven. Međutim, njihovi pratioci uporedili su i došli do zaključka da momak koji grli Kiju i Sloba imaju iste brojanice.

Pored toga, u oktobru prošle godine njih dvoje su objavili istu hranu i u istom trenutku, pa su svi pomislili da su na zajedničkom ručku.

Takve situacije nizale su se, ali njih dvoje ni u jednom trenutku nisu priznali da među njima postoji nešto.

Podsetimo, Sloba Radanović je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" prevario svoju zakonitu suprugu Kristinu sa Lunom Đogani, i to pred milionima. Vrlo brzo posle sramote koju joj e učinio, Kija je skupila snagu i ušla u rijaliti kako bi se suočia sa njima. Odnela je pobedu ali izgubila supruga. Po izlasku su se zvanično razveli, i od tada nikada nisu javnosti otkrili da imaju neki blizak kontakt. Ostaje pitanje da li je ovaj par sramota da priznaju javnosti da su se pomirili ili jednostavno ne žele da ih bilo ko ometa. Vreme će pokazati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vojvoda

03.09.2019 21:31

Stara slika nije nikakav dokaz. Snimljeno starim mobilnim sa 1mp kamerom. Puno snega u slici i krupni pikseli.

Odgovori 16 3
mili

05.09.2019 16:23

Pa sta i da se Lesi vratio kuci!

Jelena

05.09.2019 18:53

Ona kaze da je to drug, sto mu lice nije uslikala? Stavila drugu brojanice pa namerno uslikala da napravi intrigu, nije joj prvi put, manipulatorka dobro vuce ove njene ovce za nos, haha, PROVALJENA !