(FOTO) Odličan marketinški trik! Sloba i Kija manipulisali nacijom sve vreme, nikada nisu raskidali!

Autor:

Zabava

02.09.2019

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović i dalje intrigiraju domaću javnost, a sada se pojavio novi detalj koji je sve njihove fanove digao na noge.

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakockar
Sloba i Kija

Kristina Kija Kockar objavila je fotografiju iz toplog zagrljaja naočigled misteriozne muške osobe, pa je držeći ga čvrsto za ruku potpisala taj momenat rečima:

- Zagrej me.

Foto: instagram.com/kijakockar
Fotka koja je pokrenula lavinu komentara

Međutim, na društvenim mrežama podigla se ogromna prašina kada je nekolicina oštrog oka istakla da iste takve brojanice nosi njen bivši suprug, Sloba Radanović, koji je jednako mišićav kao i momak sa Kijine Instagram priče.

Foto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba nosi iste brojanice

Fanove koji su navijali da se par pomiri još nakon fijaska u "Zadruzi 1" odmah su pali u trans i počeli da komentarišu o tome kako je palo pomirenje između Kije i Slobe. Ipak, pevač se oglasio i u dve rečenice demantovao sve navode.

- Nisam ja tip koji grli Kiju. Stvarno ne znam ko je to - prokomentarisao je kroz osmeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vasko

03.09.2019 10:21

Nosi brojanice a ne poštuje Božije zapovesti.

Odgovori 24 2
Dada

06.09.2019 18:13

Bolje pisite o tome kakva je bruka da neko kao on uopste nosi brojanice. Kija nije toliko glupa da se vraca na dno kod njega i ostalih Radanovica.

Odgovori 11 1
Istina ili laz

08.09.2019 06:52

Sloba nikada nije manipulisao.Voleo je Lunu iskreno i čisto.,kao i ona njega. Manipulator i prevarant je Bivša.izigravala je "povredjenu" ženu, a varala ga je na svakom ćošku. "Svetica" je loš čovek http://www.republika.rs/zadruga/zadruga/67138/kija-ucenjivala-ozenjenog-pilota-pare Sloba jej car.Odličan vokal.jedan od najboljih a iznad svega dobar čovek kao i Luna.

Odgovori 10 13