To kućne pomoćnice rade umesto nje: Komšije komentarisale Jovanu Joksimović!

Autor: Alo.rs

Zabava

01.09.2019

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana i Željko Joksimović nedavno su se preselili u elitni deo prestonice, iz stana u kuću, i bez obzira na to što još nisu bili u prilici da se združe sa novim komšilukom, oni su očarani time što poznati par sada živi kraj njih.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Komšije progovorile o Joksimovićima... Željko i Jovana

- Željka viđam skoro svakog jutra, tačan je kao švajcarski sat, uvek izlazi iz kuće u isto vreme, između 8 i 8.30. Vozi neka crna, skupa kola i uvek je sređen kada ide napolje, tip-top. Međutim, sa njim nisam stigla zvanično ni da se upoznam, a sa Jovanom jesam - ispričala je izvesna Jovanka pa dodala da je voditeljka opuštena i da je samo na televiziji viđa našminkanu.

RepublikaFoto: informer
Sada žive ovde... Jovana i Željko Joksimović

- Od kada su se doselili, nekoliko puta sam popričala sa njom. Uvek se lepo javi, nasmejana je i veoma spontana. Kada je kod kuće, stalno je sa decom. Često budu u dvorištu, igraju se... Ma preslatki su. Ona trči s njima, vrište, skaču, prava srećna porodica. Tada je u opuštenom izdanju, nosi vezanu kosu, nema šminku, veoma je prirodna. Na televiziji je prelepa, a verujte mi, uživo je još lepša - tvrdi prva komšinica Joksimovića, koja je potvrdila priče da je par kupio kuću od Ivane Mišković i Gorana Karića.

Joksimovići su godinama živeli u stanu na Vračaru, koji je u Željkovom vlasništvu još od pre nego što mu je Jovana postala žena. Kada su odlučili da kupe kuću, odluka je pala da se presele u elitni deo. Domaći mediji navodili su da ih je ovaj porodični dom koštao 2,5 miliona evra.

Foto: instagram.com/karicgoran
Pre Jovane i Željka u toj kući živeli su Ivana Mišković i Goran Karić

- Ovde je godinama živela Ivana, oni su bili super komšije. Prijatni i veoma druželjubivi ljudi. Ne znam zašto su se odselili posle toliko godina, ali priča se da su im trebale pare, pa su prodali kuću - zaključila je Jovanka.

Dok jedni imaju samo lepe reči za Joksimoviće, komšija koji živi blizu pevača i voditeljke ne može da veruje da se oko njih diže tolika prašina.

- Zašto su vam oni toliko bitni? Pa on je samo pevač, a ona neka voditeljka, naš narod ima mnogo bitnijih ljudi od njih. Pa nije taj Željko Nikola Tesla - besno je rekao gospodin, koji uopšte nije srećan što živi blizu popularne voditeljke i muzičara.

Foto: e-stock/KOBRA
Vole da šetaju... Porodica Joksimović

S druge strane, baka koja radi na pijaci kaže da Jovanu viđa sa decom u šetnji, ali da je nikada nije videla na pijaci.

- Šetaju tu okolo po kraju, često idu na sladoled. Međutim, ona nikada nije bila na pijaci. Radim ovde više od pet godina i sigurna sam da bih je prepoznala da sam je videla. Ima ona kućne pomoćnice koje to rade za nju, gospođa je to - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading