Telefon joj se usijao od poziva: Katarina Živković otkrila da li ulazi u "Zadrugu 3"!

Autor: Blic

Zabava

01.09.2019

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković istakla je da se ipak neće pridružiti rijaliti ekipi "Zadruge 3", bez obzira na glasine koje je već neko vreme prate.

RepublikaFoto: Promo foto
Katarina Živković...

Naime, oko pevačice podigla se ogromna prašina kada se zahvalila fanovima na Instagramu koji su pisali da joj žele sreću u rijalitiju. Sve je do te mere "potrčalo", da su čak i njene bliske prijateljice zvale da provere da li će biti deo ovog rijalitija, pošto su poverovale da je to istina.

- Ne ulazim u "Zadrugu 3", a veruj mi da me proteklih dana apsolutno svi zovu da provere. Čak su meni bliske drugarice i poverovale da ulazim u rijaliti, pa me tek onda pozvale da prokomentarišu. Rekla sam im: "Pa, zar ne bih prvo vama rekla, pa tek onda da pročitate u novinama?". Slatko se smejem tim pričama - ispričala je Katarina, koja planira da ode na odmor u novembru.

- Mogu da se pohvalim i da kucnem u drvo što puno radim i što je pesma odlično prošla kod publike. Na odmor ću ići tek u novembru najverovatnije i to će biti neka daleka destinacija - naglasila je ona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srđan

02.09.2019 05:06

Znači u novembru odlazi na odmor u Zadrugu. Neka skloni mobilni sa sunca da joj se ne usijava.

jelka

02.09.2019 05:53

Usijao se usijao. Pa skloni telefon sa sunca.