Darko potkačio bivšu ženu: Treba i ona da ima još dece dok je mlada!

Autor:

Zabava

01.09.2019

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić kaže da ga je saobraćajna nesreća i težak životni period totalno promenio, pa se sada opušta pecajući.

RepublikaFoto: Promo foto
Darko Lazić...

On je ponosan što pored sebe ima "najbolju ribu", kako je nazvao verenicu Marinu Gagić, majku njegovog sina Alekseja. Sa druge strane, bivšoj ženi, Ani Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu, poželeo je još dece.

- Čekam neku ribu da mi dođe da se malo opustim. Mislim na šarana, ne mislim ovako. Mali mi je mamac pa ne mogu tako lako da upecam ribu. Bolje su nego ove kopnene, zdravije su. Slagao bih kada bih rekao da me ribe ne zanimaju, ove rečne. Ali kopnene, imam najbolju ribu pored sebe, tako da, ne.

- Dosta me promenilo sve ovo što mi se izdešavalo, sad vodim neki miran život, trebalo je to i ranije da radim, ali dobro, svi moramo da prođamo te lude dane - rekao je pevač.

- Trebalo bi i Ana da ima još dece sa Danijelom, oni su u prilično lepim godinama, treba da imaju dece, dok su mladi još - rekao je pevač pa tako pecnuo i svoju bivšu u emisiji "Ekskluziv".

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial, Republika.rs/D. LUKIĆ
Ana i Darko...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading