Nije Sloba skrivao devojku bez razloga: Radanovića juri mafija, spavao sa ženom narko-bosa!

Autor: Svet

Zabava

30.08.2019

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Sloba Radanović pričao kako ga je devojka ostavila iz nekih privatnih razloga, tačnije jer navodno ne može da ima decu, istina ja da su se oboje uplašili njenog muža, ozbiljnog narko-bosa.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović...

Muž, koji živi u inostranstvu, saznao je za aferu svoje žene sa pevačem i sada je spreman da opere svoj obraz tako što će se žestoko osvetiti Radanoviću i naučiti ga čije žene ne sme da odvlači u krevet.

Iako je unajmio obezbeđenje, Sloba je preplašen i na sve načine pokušava da smiri situaciju i opere se.

- Nije Sloba skrivao devojku bez razloga, već zato što je ona udata za opasnog krimosa, koji ne sme da dođe u Srbiju zbog problema sa zakonom, ali ovde ima svoje ljude koji bi, ako treba, ubili za njega. Upravo je to ono od čega Radanović drhti sada kada se saznalo za njegovu aferu. On sada dobija pretnje preko ozbiljnih ljudi iz podzemlja i brže-bolje je raskinuo vezu iako je zaljubljen u tu ženu. Ona je čak dolazila na snimanje njegovog spota, pratila ga na nastupima, a kada je muž čuo, zvao je Radanovića i objasnio mu da je najbolje da se više ne čuje sa dotičnom. Nije trebalo dva puta da kaže, Slobi je sve bilo jasno - priča izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba sa dotičnom devojkom...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Kockar

30.08.2019 13:08

Lopov krade tudje.

Odgovori 37 1
jelena

30.08.2019 16:39

Sloba je spavao sa velikim brojem žena. Nije birao da li su slobodne ili zauzete.

Odgovori 29 0
Avram

30.08.2019 21:10

Sloba je nasledio od oca švalerisanje. Otac mu kazao da pita svaku sa kojom bude razgovarao. Mnoge će ga odbiti ali ako danas pita njih 100 pristaće bar 5 žena. Zato ga je i Kija na kraju ostavila. Evo kako to može da mu se osveti.

Suzana

31.08.2019 06:14

Švaler, lopov i notorni lažov.