Oteraću Sašu Popovića u zatvor! Elma Sinanović tuži direktora "Granda" za krađu i utaju poreza

Autor:

Zabava

30.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Elma Sinanović podnela je krivičnu prijavu protiv direktora "Granda" Saše Popovića za krađu i krivično delo utaje poreza u njenom slučaju!

RepublikaFoto: youtube.com/Visual Fever/youtube.com/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Saša i Elma

Naime, folk zvezda se u više navrata obraćala i državi i medijima, ali do pre mesec dana nije bilo nikakve reakcije jer, kako ona tvrdi ekskluzivno za Srpski telegraf, Popović je uživao zaštitu bivšeg režima zbog prijateljstava sa bivšim ministrom Mlađanom Dinkićem i mnogim drugima iz vrha tadašnje vlasti.

Elma: Snimila sam pesmu "Tango" 2010. godine i on je ukrao i dao Milici Pavlović

- Saša je pozvan pre mesec dana po osnovu moje tužbe i prijave koju sam podnela protiv njega za utaju poreza i krađu! On je prvo 2000. godine trebalo da mi da novac od albuma "Ruka pravde" na ruke, kako stoji u ugovoru, ali taj novac nikada nisam dobila. Nakon toga me je zabranio u svim medijima jer je bio u mogućnosti da radi to zbog poznanstava sa samim vrhom prošle vlasti. To mu nije bilo dovoljno, već je i moje nastupe zabranjivao ili je klasičnom ucenom vlasnika diskoteka meni otkazivao nastupe. To se dešavalo na taj način što on pozove vlasnika i kaže ako bude Elma pevala, nemaš nikoga od pevača iz "Granda", i tako je držao monopol na tom tržištu - počinje priču Elma i objašnjava da je i posle toga uspeo da uspostavi kontakt s njom.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Popović sabotirao Elmin nastup u Novom Sadu

Saša je pre godinu dana sabotirao Elmin nastup u Novom Sadu! Naime, muzičari koji su te večeri pratili Sinanovićku zaposleni su u "Grandu", a pevačica čvrsto sumnja da je Popović minira preko njih.

- Te večeri je prvo iznenada otkazalo ozvučenje! Nakon toga nisu znali moje pesme, koje je publika uglas pevala. Sve je to vrlo sumnjivo i zbog lošeg iskustva sa Popovićem mislim da on stoji i iza toga. Znam da on mene smatra čovekom drugog reda i tamo nekom Pazarkom - tvrdi Elma za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: facebook.com/Elma Sinanovic
Elma tvrdi da joj je Popović ukrao pesmu

Kako i sama priznaje, bila je naivna, pa je 2010. godine Popović uspeo da je ponovo prevari. Tada je potpisala ugovor da pristaje da ustupi vlasnička prava pesme "Tango", koju bi isključivo i samo ona izvela. Međutim, iako je Elma već snimila numeru, Popović ju je dao Milici.

- Negde krajem 2010. godine pozvao me je i rekao da je spreman da mi napravi veliki povratak na scenu. Došla sam i snimila pesmu "Tango", koju je kasnije dao Milici bez ikakvog objašnjenja! U toj pesmi se i dalje čuje moj vokal u pozadini, kao i Ivane Selakov, koja mi je pevala prateće vokale. Onda sam odlučila da ga krivično gonim! Dolaskom sadašnje vlasti, najzad je počelo da se poštuje pravo i pravda! Popović je pozvan na saslušanje i krenuo je proces. Saša će završiti tamo gde mu je i mesto, iza rešetaka - završava priču Sinanovićka.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Brena nije htela da mi pomogne!

Elma Sinanović se nakon poslednje svađe sa Sašom Popovićem obratila za pomoć suvlasnici "Granda" Lepoj Breni.

- Moj suprug i ja smo pozvali Brenu da joj objasnimo o čemu se radi. Ona nam je tom prilikom rekla da nema nikakve veze sa tim i da se ona Saši ne meša u posao jer je on jedini odgovoran kao direktor. Uglavnom, odbila je da nam pomogne - tvrdi Elma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Avram

30.08.2019 09:17

Teško će to ići.