Kaći Živković bogati sponzor ponudio automobil od 87.000 evra na poklon: Evo kako je pevačica reagovala!

Autor: Pink.rs

Zabava

29.08.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Živković ponovo je razdrmala svoju publiku kada je posle dužeg vremena odlučila da snimi pesmu ,,Klan", a koja je za kratko vreme na Jutjubu izbrojala milionske preglede.

RepublikaFoto: Promo foto
Katarina Živković...

Ona vredno radi i nastupa širom regiona, a na temu ljubavi dugo nije govorila konkretno, jer kako je i sama isticala, nije imala čime da se pohvali. Međutim, to ne znači da Kaća nema udvarače koji bi joj dali sve samo da privuku njenu pažnju, što je otkrio izvor blizak njoj, pa se ponudio da joj kupi auto vredan čak 87.000 evra.

- Imala je jednog udvarača koji je hteo da joj kupi auto, ali ona nije htela ni da čuje. Kaća je u životu sve sama kupila, jer ne želi da zavisi ni od koga, niti da joj neko diše za vratom samo zato što joj je poklonio nešto vredno - rekao je izvor blizak pevačici, što je Kaća i potvrdila:

- Istina je da hoću da kupim kola, samo nikako to da završim. Imam mnogo tezgi, potpuno sam se posvetila karijeri, ni na odmor nisam otišla. Ali ne žalim, biće vremena za opuštanje, bitno je da ima posla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suza

29.08.2019 20:02

Ne verujem joj.