Skandal u Bosni: Karleušinog fana ostavila verenica, evo šta mu je pevačica uradila!

Autor: Kurir Stars

Zabava

29.08.2019

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I kad igra pravi probleme!

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Ako nije glavni akter skandala, tu je da sa strane pokrene lavinu, pa je tako bilo i pre dve nedelje na njenom nastupu u Orašju.

Naime, mala od velikog skandala navodno je pre dve nedelje bila uzrok raskida veridbe jednog svog fana. Pevačica je na scenu izvela dečka za svoj performans "Ide maca oko tebe" i, kao što to uvek radi, počela je da ga skida.

Nesuđeni mladoženja tu noć je na Karleušinom nastupu slavio momačko veče, i ne sluteći da će ga upravo prljavi ples sa Jelenom koštati braka.

Foto: instagram.com/karleusastarblog
Jelena Karleuša

- Jelena je izvela dečka kako bi joj poslužio za koreografiju. Skinula mu je majicu i pantalone. Ostao je u vešu. Ona se uvijala oko njega i pipkala ga. Na početku performansa Karleuša ga je pitala da li ima devojku, a on joj je odgovorio da ima verenicu, i ne sluteći da se i ona tu nalazi i da ga posmatra - priča izvor koji se zadesio na licu mesta.

On tvrdi da je devojka nakon performansa besno prišla svom vereniku, izvela ga ispred kluba, ošamarila ga i poručila mu da su završili za ceo život i da neće biti svadbe.

- Urlala je na njega toliko da su se svi okretali. Nije mogla da podnese što je sebi dozvolio da ga Jelena svlači na sceni. Za nju je to bila velika sramota. Bila je besna, povređena i ljuta. Samo je ponavljala kako je sa njima gotovo i da ne želi više da ga vidi. On je pokušavao da je ubedi kako se samo prepustio atmosferi i da se zezao, ali je ona bila neumoljiva. Ispred kluba su se svađali pola sata, na kraju je ona otišla kući u suzama - završava izvor koji se našao na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzana

29.08.2019 19:57

Karleuša sve što pipne upropasti.