Otkriveno gde je suprug Tanje Savić: Pevačica napustila Beograd!

Autor: Alo.rs

Zabava

29.08.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih meseci veoma mnogo se pisalo o privatnom životu pevačice Tanje Savić, a spekulisalo se da je njen suprug Dušan Jovančević na odvikavanju od narkotika.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Spekulisalo se da je na odvikavanju od narkotika... Dušan i Tanja

Kako su mediji pisali, ona je imala velike probleme u braku. Spekulisalo se da su odnosi između nje i supruga loši, a pevačica se ovim povodom nije oglašavala. 

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Svi su mislili da ima probleme u braku... Tanja

Međutim, proteklih dana Tanja je viđena sa sinovima Maksimom i Đorđem na Novom Beogradu kako s koferima ulazi u taksi. I dok su mnogi mislili da Dušan nije sa njima, on je u tom trenutku izašao iz zgrade i seo na mesto suvozača dok je pevačica bila pozadi sa sinovima. 

Obzirom na to da su izgledali srećno, u Tanjinom i Dušanovom braku je izgleda sve u najboljem redu. Po svemu sudeći, Tanja sa porodicom napušta Srbiju, a da li se vraćaju u Australiju ili su krenuli na porodični odmor, nije poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading