Novi početak! Ana Nikolić se opet udaje?!

Autor: alo.rs

Zabava

28.08.2019

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica Ana Nikolić mesecima unazad najavljuje povratak na muzičku scenu. Ona je bila aktuelna u medijima zbog gojaznosti, ali i zbog razvoda od repera Stefana Đurića Raste.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ana Nikolić

Podsetimo, Nikolićeva se razvela od repera nakon tri godine braka, iako imaju ćerkicu Taru.

Numerolog je sada otkrio da li će Nikolićeva ove godine imati sreće u ljubavi i da li će se ponovo udati ili zatrudneti.

- Tek kroz dve i po godine će ući u jednu jako lepu, emotivnu priču. Ovo je godina trojke, godina Jupitera, tako da će njoj poći za rukom da uspe da sredi kilažu i da se vrati na scenu. Kako brojevi kažu, ljubav koja se desi za dve i po godine moguće da će biti ona za ceo život. Ovde joj stoji muškarac njenih godina, čovek koji je ili razveden ili je imao duži emotivni status ili za sebe. Ona zaista teži ka braku i porodičnom životu, vrlo je moguće da će dobiti i sina u 44. godini - rekao je numerolog, a onda otkrio da li postoje šanse da se pomiri sa bivšim suprugom Rastom.

- Verovatno da hoće, pred sam kraj ove godine postoji mogućnost da će joj se vratiti neki ljudi iz prošlosti sa kojima je do sada imala lošu komunikaciju i saradnju, to se može očekivati od kraja novembra pa sve do februara - ispričao je numerolog.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading