Deki Pantelić je pre sedam godina pobedio tešku bolest, ali ove scene nikad neće zaboraviti!

Autor:

Zabava

28.08.2019

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Dejan Pantelić, koji se pre sedam godina borio sa opakom bolešću i i pobedio je, otvorio je dušu i ispričao sa kojim svim strahovima se borio kada je saznao da ima kancer i šta mu je, pored podrške porodice, najviše pomoglo.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal
Dejan Pantelić...

- Rad čoveku vraća snagu. Onog trenutka kada vi saznate, svi mi koji smo prošli tu fazu i saznamo da imamo... Ja ne volim da ga imenujem tu vrstu bolestu... Nije lako se suočiti sa time - rekao je Dejan Pantelić, koji je, kako kaže, dosta teško podneo kada je saznao da boluje od teške bolesti.

- Imao sam pomoć psihijatara jer nisam mogao da prevaziđem tu informaciju da moram da se borim za svoj život, pri tome imam malu decu. U tom trenutku sam milsio kako nisam naučio svog Vukašina da igra fudbal kako treba, Lana je tek krenula u prvi razred. Čak 1. septembra nisam otišao u dvorište škole da je ispratim. To je jako teško - otvorio je dušu voditelj.

- Ne sećam se tog trenutka kada su mi rekli da imam kancer. Tada treba da čovek bude sebičan i da misli samo na sebe - dao je savet Dejan.

Najviše ga je pogodilo to što ga ćerka nije prepoznala kada se vratio sa terapije jer je smršao 20 kilograma, a i to što su ga mnogi otpisivali, pa je odlučio da se slika za medije kako bi dokazao da je živ i da se bori.  

- Imao sam neke svoje rituale i bio sam zanimljiv doktorima ovde i u Nemačkoj, to su neki momenti kada treba da se usresrediš na svoj problem i da zajedno sa svojim lekarima kreneš da se boriš - objasnio je Pantelić.

- Promenila mi se psiha kada sam se vratio, na goru. Jer sam mislio da me svi oko mene lažu i da ja neću preživeti - priznao je voditelj u "Novom jutru". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading