Pričaju da je bahata i da maltretira saradnike: Milicu Pavlović hoće da unište koleginice!

Autor: Alo.rs

Zabava

28.08.2019

14:38

Milica Pavlović temeljno se bavi svojom muzičkom karijerom i osim pesama, ona uvek radi na visokom kvalitetu spotova i editorijala.

printscreen/instagram
Milica Pavlović

Obzirom na to da je jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Milica je postala "trn u oku" nekim svojim koleginicama. 

Reč je o jednoj mladoj pevačici kojoj nije pravo što je Pavlovićeva za kratko vreme ostvarila veliki uspeh, ali i o starijoj pevačici koja nikako ne može da prihvati činjenicu da je njeno vreme prošlo. Ljubomorne koleginice Milici na svakom koraku podmeću nogu, a osim što su se nameračile da joj oduzmu saradnike, ne prezaju ni od toga da Pavlovićevu ogovaraju pred drugim kolegama.

e-stock
Hoće da joj naude... Milica

 Milica je u poslednjih nekoliko nedelja na svojoj koži osetila šta znače zavist i ljubomora kolega. Najpre je mislila da umišlja da neko pokušava da joj naudi, ali se vrlo brzo uverila da dve koleginice imaju nešto protiv nje. Naime, nakon što je objavila album „Zauvek“, koji je muzički, produkcijski, ali i vizuelno ispred svog vremena, kao da je nenamerno stvorila neprijatelje na estradi. Njen album postigao je veliki uspeh, a mnogim njenim koleginicama to nije drago - priča izvor i objašnjava:

- Milica je tip osobe koja ne može da sedi skrštenih ruku i čim ostvari neki cilj, odmah razmišlja o novim izazovima. Pošto je objavila album „Zauvek“, Pavlovićeva je odmah sa svojom ekipom saradnika krenula da radi na novom albumu, ali je u jednom momentu naišla na veliki problem. Naime, do njenih višegodišnjih saradnika stizale su različite priče, a i od njenih koleginica dobili su konkretne ponude za saradnju i to uz uslov da prestanu da sarađuju sa Milicom. Cilj im je da eliminišu Seksi Senjoritu iz igre i da joj otmu sve saradnike, od kompozitora, preko stilista, do fotografa - kaže izvor i objašnjava da su Miličini saradnici redom bili zauzeti.

youtube.com/AmiG Show
Otkrila ko joj radi iza leđa...

- Koga god da je pozvala, dobila je isti odgovor: „Nisam stigao da uradim ništa od onoga što smo dogovorili, morao sam da se posvetim drugom klijentu.“ Milica je u prvi mah pomislila da je slučajnost to što su svi njeni saradnici angažovani i što nisu imali vremena da ispoštuju dogovorene rokove, ali se vrlo brzo uverila da je u zabludi. Kada je pozvala svog fotografa, od kog je tražila da naprave novi editorijal, i on joj se javio uz izvinjenje da ne može da je slika kada ona želi, već kada mu obaveze to dozvole. Isti odgovor dobila je od svog snimatelja, ali i od stiliste kog angažuje za veće javne nastupe - priča naš izvor i objašnjava da se pevačica uverila u zle namere koleginica tek kada je čula šta joj rade iza leđa.

- U jednom trenutku pozvao ju je jedan od saradnika i otkrio joj šta njene koleginice rade, kao i zbog čega je svuda nailazila na zid i problem. Ispričao joj je da je na nekoliko mesta čuo ružnu priču o njoj, koju tendenciozno šire njene koleginice. Naime, one pričaju kako je Pavlovićeva bahata i bezobrazna i kako maltretira svoje saradnike, kako je u stanju da ih besomučno zove telefonom i maltretira zbog sitnica, kako im ne da mira dok sve ne bude onako kako ona želi, a da im se onda smeje i priča im iza leđa kako oni moraju da je slušaju jer je njena reč zapovest. Osim toga, tendenciozno svima pričaju da Milica svuda namerno kasni jer je umislila da je zvezda i uživa u tome da je svi čekaju, a uz sve to namerno nude više novca oko saradnje i to uz uslov da se prekine saradnja sa Pavlovićevom - ispričao je izvor.

- Malo je reći da je Milica bila iznenađena kada je čula kakve priče pričaju njene koleginice. Ali kada je malo razmislila, shvatila je zbog čega je, ni kriva ni dužna, dobila takav tretman. Ogovaranje od mlađe koleginice nije je iznenadilo, tim pre što su se na muzičkoj sceni pojavile skoro u isto vreme, ali Milica je za kratko vreme uspela da ostavi trag na toj istoj sceni. Međutim, potpuno ju je šokirao gest starije koleginice - ispričao je izvor i dodao:

- Jedinu pouku koju je izvukla iz ovog iskustva jeste da se apsolutno nikada neće ponašati kao svoje koleginice - kaže naš izvor.

Komentari (0)

Loading