Otkrivamo najveću rijaliti-obmanu: Teodora i Anđelo nikada nisu raskinuli!

Autor:

Zabava

27.08.2019

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici prve sezone rijalitija "Zadruga" pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković bili su miljenici publike i najdraži rijaliti-par.

Foto: e-stock
Teodora i Anđelo

Nakon završetka rijalitija, u junu 2018, Teodora i Anđelo su nastavili vezu, ali su ubrzo objavili kako su raskinuli. Kako Rijaliti magazin saznaje, Teodora i Anđelo obmanuli su milionski auditorijum jer nikada zapravo nisu ni prekidali romansu, već su zbog pritiska javnosti odlučili da se viđaju tajno.

Kako izvor blizak Teodori i Anđelu navodi, njih su prošlog leta stisli brojni problemi i nisu mogli da izdrže tenziju između njihovih porodica.

Menadžerka Sandra je Anđelu bukirala smeštaj u mestima gde Teodora nastupa

- Njih dvoje su pretrpeli mnogo toga i kroz učešće u rijalitiju. Prvo su Teodoru povezivali sa Ćazimom i raznim ljudima, a onda se u njihovu vezu umešala njegova majka Ljiljana. Ubrzo je u rijaliti ušla i Teodorina majka Gordana, koja je sve sasula Anđelu u lice i obelodanila da njegova majka smatra da Teodora nije dovoljno dobra za njega i tada su nastale brojne svađe. Ipak, oni su sve to izdržali i mislili su da će im lakše biti napolju, međutim, porodične rasprave i problemi u vezi bili su pod budnim okom javnosti i onda su se u avgustu 2018. godine dogovorili da na Instagramu objave da su prekinuli i da skinu medije i fanove s vrata - započinje priču izvor i objašnjava kako su se Anđelo i Teodora narednih godinu dana viđali.

RepublikaFoto: e-stock
Teodora i Anđelo

- Od tada je prošlo malo više od godinu dana, a oni se i dalje viđaju tajno. Uglavnom su se sastajali na intimnim mestima, Gordana im je puno pomogla, kao i Teodorina menadžerka Sandra. Sandra je čak Anđelu bukirala smeštaj u mestima gde Teodora nastupa kako bi proveli malo vremena zajedno, ali su bili jako obazrivi da ih ni fanovi ne uslikaju jer bi se to odmah proširilo po društvenim mrežama, a onda i po medijima - objašnjava izvor i otkriva gde se sada nalaze Teodora i Anđelo.

- Oni su odavno rezervisali aranžman ol-inkluziv u jednom luksuznom hotelu u Turskoj. Tamo su izolovani od domaćih medija, uživaju u raskošnom kompleksu i planiraju da uskoro ponovo obaveste javnost da su zajedno jer im je dosadilo da se kriju, kao da su nešto zgrešili što se vole - zaključio je izvor.

Kako dalje saznajemo, Anđelo je bio velika podrška proteklih meseci Teodori dok je radila na pesmama i imala mnogo nastupa, bio je pun razumevanja, a Džehverovićka je presrećna.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Teodorom kako bismo proverili ove navode, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Slava

27.08.2019 13:46

Oni su raskinuli prvenstveno zbog njegove porodice koja je bila protiv njihove ljubavne veze.

Odgovori 45 3
Filip

28.08.2019 10:37

@Slava - Prvenstvo ti lupas gluposti. Niti ih podržavaju Rankovici niti Dzehverovici. Samo sto su se ovi javno izjasnili a gospodja Gordana i njen sin uvijaju u celofan. Inace dobro poznato da nemogu A da smisle. Prema tome cutite.

Odgovori 6 22
mimi

29.08.2019 19:22

@Filip - Ako ih netko podržava onda je to Goca koja se o Andjelu proteklih godinu dana brine kao o svom sinu. :)

priks

27.08.2019 13:48

Više manje sve navedeno je istina. Pametni su što čute,ne trebaju da se oglašavaju niti da pričaju o privatnom životu.

Odgovori 16 42