Prvi put za javnost progovorila povređena manekenka: Simona Andrejić nema samo fizičke ozlede!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

27.08.2019

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Simona Andrejić (25) doživela je tešku nezgodu kada je tokom vožnje ziplajnom udarila u drvo i od siline udarca ostala "zakucana" na drvenoj platformi sa koje je visila dva sata dok nisu stigle službe spasavanja.

Foto: facebook.com/Simona Andrejić
Simona Andrejić

Od 21. avgusta, kada je "Page Six" objavio vest, a ujedno i srpska javnost saznala za nesreću ove Beograđanke, Simona nije davala izjave ni za strane, ni za domaće medije.

A sada je manekenka, inače jedna od omiljenih lica čuvenih svetskih kuća kao što su Kelvin Klajn, Guči, Dolče Gabana, Dior, progovorila za javnost.

- Istina je da sam bila u teškoj nesreći i nažalost imam ozbiljne povrede. Još uvek se oporavljam - nisam još u stanju da odgovaram na pitanja - počela je Simona.

- Za sada se fokusiram na mir i terapije. Kad još malo oporavim dušu i telo odgovoriću vam… Po prirodi sam borac i činim sve da to bude što pre - rekla je Simona.

RepublikaFoto: facebook.com/Simona Andrejić
Umalo izgubila glavu... Simona

Podsetimo, nereća se dogodila 17. jula, na imanju milijardera Čina Čua (53) iz Vijetnama, koje se nalazi u Vestčesteru, u Njujorku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vlasnik imanja na kom je Simona zadobila teške povrede... Čin Ču

Ču je pozvao grupu mladih modela, kao i svoje prijatelje, da 17. jula posete njegov dom u Vestčesteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading