Bićeš zakopan: Lukasu prete smrću zbog napada na Karleušu i Brenu!

Autor: Informer

Zabava

27.08.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas proteklih dana najpre se putem društvene mreže svađao sa koleginicom Jelenom Karleušom, a sada je odlučio i da Lepoj Breni kaže šta ima.

Foto: instagram.com/printscreen
Zbog Karleuše i Brene prete mu zakopavanjem... Aca i Jelena

Folker je za JK kazao da je sujetna i ljubomorna osoba, koja je bliska sa kriminalcima, dok je za gazdaricu "Granda" kazao da je protuva, otvaračica usta i cirkuzant.

Foto: youtube.com/Cirilica TV HAPPY/ Lepa Brena
Izvređao koleginicu... Lepa Brena i Aca Lukas

Rat je nastavio i juče komentarisanjem Breninog stajlinga sa koncerta, koji je održala pre njega u subotu na "Music Week-u".

- Je l' ovo JK ili JF (aludira na Brenino pravo ime Jahić Fahreta, prim. aut.)? Moj sin Andrej gleda Instagram i pita me: 'Ćale, je l' ovo JK?" Ne zna on. U trenutku se učinilo i meni. A odgovor je: "Nit je JK, nit je JF, a nisu ni labudovi, već je iz šume pobegla teta, to je naša trećedobna štrumfeta - napisao je Aca.

RepublikaFoto: youtube.com/Cirilica TV HAPPY
I dalje se svađa... Aca Lukas

Ovo se nije dopalo fanovima ovih pevačica, pa su počeli da vređaju Lukasa, ali i da mu prete:

- Jao, imaš sreće što te Jelena poštuje. Ti bi bio zakopan odavno - napisao mu jedan pratilac na Instagramu. Folkera je ovo dodatno razbesnelo, pa je odbrusio:

- Neka virtuelna osoba iza tastature rekla je da bih odavno bio zakopan da nisam simpatičan JK? Zakopan sam bio samo na zimovanju u Zakopanima u Poljskoj, osamdesetih, kad se sneg obrušavao u lavinama na skijalište. A kad je reč o JK, koju je NN osoba optužila da se bavi 'zakopavanjem ljudi', takvu osobu osuđujem jer se ona bavi pevanjem - napisao je pevač na Instagramu, a zatim poručio da će naći sve koji mu prete sa lažnih profila:

- Izbaci svoju sliku i podatke, pa ću da ti se izvinim. Komentarišete kako sam prostak, ali neće mene pljuvati neka pi*kica sa lažnim profilom, jer misli da ga nećemo naći. Nemojte biti tako sigurni. - dodao je Lukas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

27.08.2019 13:51

AL je u svemu u pravu.

Odgovori 10 1