Prija nosi haljine Filipove bivše!

Autor:

Zabava

27.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Aleksandra Živojinović objavila je na Instagram profilu fotografiju na kojoj se vidi kako pozira u haljini koju je dizajnirala manekenka Sofija Milošević, a s kojom je njen sadašnji suprug Filip Živojinović imao romansu u prošlosti.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Aleksandra Prijović...

Naime, Prija se slikala u nežnoroze haljini, ispod koje je u opisu označila Miloševićkin profil da bi što bolje izreklamirala njen rad i pozvala sve dame da odu na njen profil i uvere se u kvalitet kreacija koje plavuša dizajnira.

- Iako se mnogo spekulisalo o tome da Prija i Sofija nisu u dobrim odnosima, one su namerno te navode više puta u javnosti demantovale tako što su se slikale zajedno i po društvenim mrežama jedna drugoj pisale koliko se vole. Filip je sa Sofijom imao burnu prošlost, ali to, po svemu sudeći, nije uticalo na to da ona danas ne bude u prijateljskim odnosima sa njegovom sadašnjom suprugom Aleksandrom. One se redovno čuju i viđaju, a Priji se dopada način na koji Sofija dizajnira garderobu, pa je njena redovna mušterija - rekao je za naš list dobro upućen izvor.

Foto: instagram.com/sofijamilo
Sofija Milošević...

Bez obzira na to što su javnost ubedile u to da su u dobrim odnosima, tračevi o tome da se ne podnose nisu prestajali da se šire, pa je Miloševićka rešila da opet svima pokaže da greše tako što je u dogovoru sa Prijom došla na ideju da joj ona ispozira kako bi njene fotografije sa haljinama objavila na Instagram profilu.

Prija na društveni mrežama svaku priliku koristi da reklamira Sofijin rad i kreacije

- Prija i Sofija su razgovarale, pa ju je Miloševićka pitala da joj ispozira kada novi modeli haljina budu gotovi da bi sve mogla da postavi na društvene mreže. Aleksandra se odmah složila, pa su posle nekoliko dana na manekenkinom profilu osvanule fotke na kojima Prija pozira u seksi kratkim suknjama i haljinama. Živojinovićka je tako osvanula na Sofijinom profilu zajedno sa drugim modelima koje plavuša redovno objavljuje - priča nam upućen sagovornik.

Inače, Prija je na nekoliko nastupa na Crnogorskom primorju nosila Sofijine haljine, a privatno svaku priliku koristi da izreklamira njen rad što je više i bolje moguće.

Foto: instagram.com/sofijamilo

Sofija voli sportiste!

Manekenka Sofija Milošević je do danas imala romanse sa mnogim poznatim muškarcima, a pažnju javnosti, između ostalog, privukla je i zbog veze sa teniserom Viktorom Troickim. Ipak, raskinuli su jer Sofija nije mogla da bude u vezi na daljinu. Spekulisalo se da je Miloševićka imala romansu i sa Vanjom Udovičićem, ali je komentarisanje toga u javnosti uvek vešto izbegavala. Raskinula je vezu i sa fudbalerom Ademom Ljajićem, s kojim je bila gotovo tri godine. Jedno vreme širile su se glasine da se manekenka viđala sa bogatim naslednikom iz Švajcarske - Milošem Antićem, ali zvanično nije potvrdila ovu ljubavnu romansu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

27.08.2019 19:22

Neka nosi. Bolje nego da se garderoba baci.