"Smeta mi to, mlađa sam od tebe": Jovana odbrusila Srđanu, Predojević u šoku zbog koleginicine reakcije!

Autor:

Zabava

25.08.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović i Srđan Predojević odavno su prepoznatljiva TV lica, a svoju popularnost stekli su vodeći jutarnji program. Njih dvoje postali su čak i više od kolega, a njihovo prijateljstvo vidljivo je i dok obavljaju svoj posao.

RepublikaFoto: Prntscrin
Jovana i Srđan

Tokom razgovora u jutrašnjem izdanju Jutarnjeg programa, u kome su pričali o prednostima i manama svog posla, Jovana se našalila sa Srđanom istakavši da je ona ipak mlađa od njega i da ne mora uvek da bude tako ozbiljna.

- Jovana i ja smo pozitivni ljudi, za nas je čaša uvek polupuna. U određenim smo godinama kada profesionalne greške nisu dozvoljene. Nemamo taj luksuz kao neke mlađe kolege čije se greške mogu obrisati gumicom - započeo je Srđan, a Jovana ga je onda prekinula.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on Aug 14, 2019 at 2:59am PDT

 

- Ja ne znam zašto on govori kao da smo mi vršnjaci. Meni to stvarno smeta. Ja mogu sve sebi gumicom da izbrišem, ja imam 10 godina manje nego ti - kroz smeh je rekla šarmantna voditeljka, nakon čega su oboje počeli da se smeju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading