SKANDAL U AVIONU! Srele se Dara i Seka: Trudnu Aleksićevu obezbeđenje moralo da skloni!

Autor: Kurir

Zabava

24.08.2019

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara i Seka Aleksić su već skoro godinu i po dana na ratnoj nozi, i od tada su jedane od druge bežale kao đavo od krsta.

RepublikaFoto: zoutube.com/AmiGShow
Dara i Seka...

Međutim, prema pisanju medija prošle nedelje bivše drugarice prvi put su se srele u avionu, koji je poletao sa beogradskog aerodroma. 

Igrom slučaja, obe su se uputile na letovanje u Tursku, pa su se zadesile na istom letu. Seka, koja je prva ušla u letelicu sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinom, nehotice je zauzela mesto koje je bilo rezervisano za njenu nekadašnju estradnu prijateljicu, a sada ljutu rivalku. 

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Dara koja je, takođe, povela sina, nije želela da pravi frku, a kamoli da se obrati Aleksićevoj, već je od obezbeđenja zatražila da je vrati na mesto. 

- Bilo je veoma zanimljivo kada sam video da su Seka i Dara na istom letu. Seka je pre Dare ušla u avion i sela je na pevačicino mesto, misleći da je njeno. Kada je Bubamara stigla, svi smo pomislili da će leteti perje. Međutim, kada ju je Dara ugledala nije dramila, već je obavestila obezbeđenje da njenu koleginicu vrati na svoje mesto. Obezbeđenje je to i učinilo i pevačica je sa porodicom bez ikakvog negodovanja oslobodila Dari mesto - otkriva dobro obavešteni izvor, koji je bio očevidac. 

RepublikaFoto: e-stock/D. STANOJEVIĆ
Dara Bubamara...

Međutim, to nije sve. O njihovom susretu su brujali svi prisutni putnici, kojima je cela scena bila zanimljiva. 

- To je bila glavna tema. Bio sam sa devojkom na tom letu i sve oči bile su uprte samo u njih dve. Dara je bila maksimalno skockana i baš je liniju dovela do savršenstva, a Seka je bila malo opuštenija, ipak je trudna. Obe su zaista bile veoma pristojne i nenametljive, ničim nisu isticale da su zvezde. Ali, naravno, bilo je upadljivo koliko se ignorišu, čak su izbegavale da pogledaju jedna u drugu - otkiva izvor. 

Seka je sa porodicom odsela u jednom luksuznom hotelu u Beleku, a za letovanje je iskeširala čak 16.000 evra, prema pisanju medija, dok još uvek nije poznato koliko je Dara platila svoj odmor. 

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka i Veljko...

Dara Bubamara prokomentarisala je ovaj događaj na sebi svojstven način:

- To neću da komentarišem, ja sam svoje rekla. Nebitnim osobama neću da dajem na važnosti. Idem, brate, da se kupam i sa sinom uživam na letovanju i sve ostalo šta se dešava i šta se dešavalo oko mene ne primećujem - rekla je Dara, dok je Seka sve negirala: 

- Informacija nije tačna. Tako da tog, ko vam je rekao, pitajte odakle mu neistina - poručila je Aleksićeva. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading