(FOTO) Ana i Rasta otišli sa ćerkom na letovanje?! Isplivale slike sa plaže, par ponovo zajedno!

Autor:

Zabava

24.08.2019

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je poznato da su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta davno okončali svoju ljubav, ali zauvek će ih povezivati ćerkica Tara, koja je oboma centar sveta.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Rasta i Ana

Međutim, sada se mnogi pitaju da li je ovaj nekadašnji par zapravo zajedno na letovanju sa naslednicom. Naime, oboje su okačili fotke sa plaže, a vrlo je moguće da je u pitanju ista plaža, samo što ne žele da pokažu da su zajedno.

Ana je objavila fotografiju na kojoj se sunča u kupaćem kostimu sa leopard dezenom, a iskoristila je i ovu priliku da ponovo pokaže gubitak kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kratki predah...i vracam se da vas obradujem novim pesmama i spotovima!?‍♂️????❤️?‍♀️????....

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Aug 21, 2019 at 7:43am PDT

Sa druge strane, Stefan se na svojim fotografijama nalazi sa naslednicom Tarom. Njih dvoje uživaju u morskim čarolijama, a mnogi su se upitali da li je ovo slikala mama Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? LJUBAAAAV ??

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Aug 23, 2019 at 4:13am PDT

S obzirom na to da ni jedno ni drugo nisu naglasili gde se nalaze, otvorene su opcije da su porodično otputovali. Ostaje da se vidi šta je u pitanju!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lale

24.08.2019 14:14

Normalan svet posle razvode se ponasa kao normalne i odgovorne osobe i svom detetu ili deci moze bez problema pokloniti jedan zajednicki odmor.