Prvi nastup zakazan! Lunin menadžer priznao: Pravimo brend, ovo je njena cena!

Autor: Alo.rs

Zabava

22.08.2019

10:10

Luna Đogani, pobednica druge sezone "Zadruge", nakon izlaska iz rijalitija odmah je počela da se bavi muzičkom karijerom.

youtube.com/ TOXIC TV
Luna Đogani

Njena mama Anabela angažovala je tim ljudi koji punom parom radi da njena ćerka postane popularna pevačica. Ona još nije krenula da nastupa, ali je sa menadžerom ugovorila svoju cenu koja iznosi četiri hiljade evra. 

Izvor blizak Luni tvrdi da mlada pevačica nije ugovorila nijedan nastup i da vlasnici klubova skeptični jer se plaše da neće doći puno ljudi, a cena nastupa nije niska.

- Luna je presrećna što je snimila prvu pesmu i što je zakoračila u muzički svet, međutim, shvatila je da neće biti uopšte lako da zaradi novac ako ne krene da nastupa. Anabela i tim koji je angažovalada radi s njenom ćerkom savetovali su je da prvo izda pesmu, pa tek onda da krene sa nastupima. Iako su sve odradili prema dogovoru, ponuda nije bilo u onolikoj meri koliko su očekivali. Naime, Đoganijeva je počela da paniči jer još uvek nije ugovorila angažmane o kojima je maštala. Ipak, njen tim je sve već napravio i odredili su cenu koja iznosi 4.000 evra - otkriva izvor blizak porodici i dodaje da, kada su tu cifru izneli vlasnicima diskoteka, nije našla na odobravanje.

youtube.com/printscreen
Napravila BUM sa prvom pesmom...

Pevačicin menadžer se oglasio i rekao sledeće:

- Cenu za nastup Lune Đogani nismo nikome otkrivali, ali mogu samo da vam kažem da ona ima zakazano nekoliko gostovanja po Evropi. Namerno smo hteli da sačekamo do kraja septembra da bi Luna mogla adekvatno da se pripremi i da njen nastup bude na svetskom nivou. Pravimo od Lune brend i ne želimo da bude dostupna stalno za nastupe, pa ne prihvatamo bilo kakve ponude. Znamo koliko vredimo i nije nam problem da čak radimo nastupe i na prodaju karata, pošto bismo ih sve rasprodali - priznaje Saša.

 

Komentari (7)

Loading
Ana

22.08.2019 12:03

Prave od Lune brend i nastup će da bude na svetskom nivou. Za to treba platiti i 20 hiljada evra.

jelena

22.08.2019 12:27

Kako se moze napraviti brend od otvaracice usta? Kva-kva!

dalilax

22.08.2019 22:23

@jelena - Kako se od tebe može napraviti poštena žena??? A, poznata si pod brendom "prcaljka"!!!

Ja

22.08.2019 12:44

Da,docice joj na nastup dve babe i dve zabe.Ne zanosite se i ne lazite narod,ona je omrazena u narodu i to je to!Silom se ne moze nista!