Najveća tajna Cece Ražnatović: Ovako je folk diva izgradila karijeru!

Autor:

Zabava

22.08.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović uvek voli da priča o svojoj karijeri, ali rado deli i savete svojim mlađim koleginicama. Međutim, pored toga otkrila je i detalje iz svog života za koje sigurni niko nije znao.

RepublikaFoto: Top Hil
Ceca je ređala hit za hitom

Naime, ona je otkrila šta je njenu karijeru dovelo do vrhunca.

- Ako vam se desi hit, to vas održava. Karijeru grade isključivo pesme koje će zaživeti kod publike i celog života sam gradila karijeru na kvalitetnim i dobrim pesmama. Ja sam dosta posvetila koncert starim pesmama - rekla je ona.

Ona je zatim otkrila detalje o svom profilu na Instagramu, gde ne voli previše da se eksponira za razliku od mnogih njenih koleginica.

- Ja na Instagramu imam najviše svojih selfija, ja nisam takva osoba koja će protežirati takve vrednosti. Meni je nešto drugo potpuno prioritet. Ja više volim da slikam ako sam na nekoj dobroj zabavi, žurki, a da ispoljavam materijalne stvari, to me ne zadovoljava. Smatram da je to primitivno - bila je iskrena Ražnatovićeva u emisiji "Ekskluzivno".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

22.08.2019 21:33

A karijera u Austriji,i kako se provela tamo.