Marinka Rokvića optužio kolega: Žigolo, ojadio je pokojnu Božen i uzeo joj stan!

Autor: Kurir.rs

Zabava

22.08.2019

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Marinko Rokvić proteklih dana našao se na udaru svog kolege Miloša Bojanića sa kojim se sukobio prošle godine.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kolega ga optužio... Marinko Rokvić

Sukob Bojanića i Rokvića dogodio se prošle godine na Božić, a o tome je sada progovorio Miloš koji je optužio Marinka da je žigolo. 

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Tvrdi da je Rokvić žigolo... Miloš Bojanić

- Marinko, zvani žigolo, prošle godine me je baš na Božić, ničim izazvan, ogovarao kod jednog Siniše. Valjda je pokupio bakšiš na jednoj proslavi i sav novac hteo da prisvoji. Po svim pevačkim pravilima, bez obzira na to što smo mi zvezde i gosti na skupovima, moraš dati ravnopravno ostalima. On je hteo sve za sebe da uzme i taj moj kum Siniša se pobunio. Iako nisam imao nikakve veze sa tim, Marinko je udario na mene. Pozvao sam ga da pitam u čemu je problem, on mi je opsovao majku. Odgovorio sam mu da mi ne psuje majku, jer je ona mrtva. On se napravio pametan, pa mi je posle toga još dva puta opsovao mrtvu majku. Moja deca su sve slušala, jer je bio na spikerfonu. Za mene je mrtav i jedino sa njim neću progovoriti. Smrad nad smradovima. Ološ, običan žigolo - rekao je Miloš Bojanić.

Foto: youtube.com/ BozenCosmetics
Božen Žumbor

Na pitanje novinara zbog ega kolegu naziva pogrdnim imenima, Bojanić je objasnio:

- Pa zato što je žigolo. Vi se možda i ne sećate kada je ojadio pokojnu Božen. Oteo joj je stan, auto i svašta još. On je posle te afere bio mrtav 10 godina. Čuo sam da sada ima neku stariju bogatašicu koja ga finansira. Zašto bi on bio sa starijom ženom od sebe, ako ne zbog para - izjavio je Bojanić, pa nastavio:

- Najveći strah mi je da ga sretnem. Ako mi naiđe žuta minuta, plašio bih se da se ne slomim i išamaram ga negde. Bolje bi mu bilo da mi ne nailazi i da ga ne gledam, neću moći da odgovaram za svoje postupke - kaže Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

22.08.2019 07:31

Do sada sam cuo da mladje zene nalaze znatno starije muskarce da bi ih nasledile. Znaci ima i suprotnih slucajeva.