Pevačica će poludeti kad sazna istinu: Sandru Afriku dečko vara sa Draganom Mitar!

Autor:

Zabava

22.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Sandru Afriku vara dečko sa bivšom učesnicom "Zadruge 2" Draganom Mitar!

RepublikaFoto: Youtube.com/Ami G Show/ST/V. LUKIĆ
Sandra i Dragana

Naime, otkako je Sandrin dugogodišnji partner i menadžer Aleksandar Moskovljević poznatiji kao Mikiša sreo Draganu u jednoj budvanskoj diskoteci, nije prestao da misli o njoj, pa je čak kontaktirao sa Draganinim prijateljima da ih povežu!

- Dragana je otišla u Budvu da se odmori od pakla koji je proživela u poslednje vreme sa još zakonitim mužem Sinišom Dragutinovićem, a društvo joj je pravila prijateljica i bivša zadrugarka Olja Bajrami. Kako su objavile da se nalaze u Budvi, krenuli su pozivi i poruke sa raznih strana. U njima je prednjačio Bora Santana, koji je dao sve od sebe da Mikišu i Draganu upozna - kaže izvor i dodaje:

Mitrova: Uživam u pažnji jednog muškarca. Imam i ja pravo na život

- Mitrova je prihvatila Borin poziv i otišla na druženje sa Oljom i ostalim zadrugarima kod Mikiše. Sevale su varnice na sve strane između njih dvoje. Sve vreme su se ponašali kao da nikoga nije bilo tu. Pričali su kao da se odavno poznaju. Brzo su se skontali i odmah se videlo da je to ljubav na prvi pogled.

Foto: Youtube.com/Ami G Show/ST/V. LUKIĆ
Bora zove Draganu kod Mikiše na brod

Kako dalje saznajemo od istog sagovornika, Dragana i Mikiša su se sastali još nekoliko puta dok su oboje boravili u Budvi, gde su se i tajno smuvali.

- Mikiša svakodnevno obasipa Draganu komplimentima i njihov odnos postaje sve ozbiljniji. Mitrovoj prija njegova pažnja i vidi se da se baš zaljubila - kaže naš izvor.

Mikiša: Mnogo gotivim Draganu

Da bismo proverili ove navode, pozvali smo Draganu, koja nam je priznala da uživa u zagrljaju pravog muškarca, ali nije želela da mu otkriva ime.

- Sve što bih mogla reći jeste da uživam u pažnji jednog muškarca i da se opet osećam voljeno. Imam i ja pravo na život, posebno nakon svega što sam preživela. Lepo ponašanje i pažnja su ono što mi trenutno prija. To je sve na temu ljubavi što mogu i želim da vam kažem - bila je zagonetna Mitrova, dok je Moskovljević priznao da su se družili na jahti.

- Tačno je da je bila kod mene na jahti, ali Dragana mi je dobra drugarica. Mnogo je gotivim.

Podsetimo, Dragana je zbog ljubavi prema Siniši preživela pakao i nasilje u porodici. Ona se iz tog pakla izvukla i pokušava da nastavi život dalje, bez obzira na nedaće koje su je zadesile. Da li je ovo početak neke nove ljubavi ili samo nešto što je Dragani pomoglo da se opet oseća kao voljena žena, ostaje nam da vidimo i ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slavko

22.08.2019 07:22

Blud i nemoral.

Odgovori 15 0
RadišaG

22.08.2019 09:42

Dragana opet otima tudjeg muskarca.