Nije otišla bratu na svadbu: Emina progovorila o svojoj snaji!

Autor: Alo.rs

Zabava

21.08.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Emine Jahović, Mirsad Turdžan bio je veoma uspešan košarkaš koji je dobio i teren sa svojim imenom nakon završetka karijere.

Foto: instagram.com/yaemina
Izostala sa svadbe svoga brata... Emina Jahović

A kada je reč o njegovom privatnom životu, nisu mu uvek cvetale ruže. Sa prvom suprugom, bivšom misicom Dinom Džanković, dobio troje dece - sina Nusreta i ćerke Kairu i Nebu. Od nje se razveo 2012. godine, a 2016. godine oženio se drugi put u Novom pazaru sa Beograđankom Dušicom Trninić. Sa njom dobio je dva sina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The secret of having it all, is knowing you already do ? #sonotbasic #F #svakad ♥️

A post shared by Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr) on May 11, 2019 at 11:56am PDT

Emina je uvek isticala da je veoma vezana za svoju porodicu, ali se retko sa njima pojavljuje u javnosti. Takođe, pevčica nije prisustvovala venčanju svog brata, što je pokrenulo razne spekulacije.

Foto: instagram.com/dusicadr
Dušica i Emina zajedno na reviji...

- Apsolutna je neistina da imam bilo šta protiv Mirsadove supruge. Svog brata volim najviše na svetu i naravno da volim i poštujem osobu koja njega čini srećnim. Njih dvoje su u braku već mesecima, a sada su samo otišli u opštinu da se registruju, nisu pravili svadbu. Cela naša porodica se mnogo voli i najveća smo podrška jedni drugima kroz život, to je jedina istina i tako će zauvek biti - izjavila je tada Emina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading