Pukao bi: Mirko Šijan ne ulazi u Zadrugu 3!

Autor: kurir.rs

Zabava

21.08.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska, koja se trenutno odmara na moru, rekla je da njen sin Mirko Šijan nema nameru da ulazi u rijaliti, pre svega jer on nije rijaliti igrač, a ne drži ga mesto.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Mirko Šijan

Iako Goca nema ništa protiv da njen sin uđe u Zadrugi i tako zaradi, ona smatra da mlađi Šijan ne može da izdrži pre svega zatvoren prostor, a i voli da mu se ugađa. 

- Mirko je trenutno u Grčkoj i ne misli da ulazi rijaliti. Nisam protiv ničega gde postoji mogućnost da se zaradi, ali moj Mirko ne bi to izdržao. Njega ne drži mesto i ne voli zatvoren prostor. Što bi on sebi skakao usta, pa posle da plaćao penale - rekla je Goca dodajući da njen sin navikao da mu svi u kući ugađaju. 

- Navikao je da mu svi ugađaju i da mu titraju u kući, a drugo on ne voli nepravdu i isterivao bi pravdu. Ne bi on mogao da izdrži da ga tamo neko bez razloga napada. Pukao bi - dodala je pevačica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

21.08.2019 08:57

Decko je mnogo nemiran. Brzo bi ga izbacili.