Rada uhvatila Harisa u prevari?! Pronašla mu poruke u telefonu sa drugom devojkom!

Autor: kurir.rs

Zabava

21.08.2019

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi Manojlović i Harisu Berkoviću veza je opet u krizi. Kako navodi jedan list, pevačica je uhvatila dečka kako se dopisuje s jednom Bosankom, s kojom je ugovarao susret, da bi potom među njima nastao opšti haos.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada i Haris

Njihova svađa nije zaobišla komšije, koje su sve čule, pa je malo falilo da pozovu policiju kako bi smirile galamu. Srećom, do toga nije došlo jer je folkerka u dobrim odnosima sa susedima, koji su joj ovog puta progledali kroz prste.

- Rada je primetila da Haris poslednjih dana ne ispušta telefon iz ruku, što je u njoj izazvalo sumnju i nervozu. Sasvim slučajno naletela je baš u trenutku kada se dopisivao a nekom devojkom, pa nije mogao da se izvadi. Videla je komunikaciju i veoma se naljutila. Berković ništa nije obećavao toj devojci, ali je flertovao s njom preko poruka na razne načine. Ma bila je to klasična razonoda - otkriva izvor i dodaje da je pevačica pobesnela.

- Povredilo ju je veoma. Iako je Rada sigurna u njegovu ljubav, zasmetalo joj je što pevač posvećuje pažnju drugim devojkama. Uvek se trudila da bude tolerantna, ali ovo ju je baš poremetilo. Počela je da viče, izgubila je kontrolu, govorili mu je sledeći put letiš iz stana, a Haris ju je smirivao. Jedan komšija im je pozvonio na vrata i opomenuo ih da se utišaju. Da nije prekinuo raspravu, verovatno bi Rada izbacila Harisa iz stana. Međutim, čim su došli sebi, seli su i porazgovarali kao pravi civilizovani ljudi - završava izvor.

Očigledno je pevački par rešio nesuglasice jer su nedavno zajedno viđeni u jednom tržnom centru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

21.08.2019 09:00

Mladje je sladje.

Odgovori 10 0
Stršljen

21.08.2019 17:07

Ma kakva bre kriza,nego intelektualci hoće malo medijske pažnje.Da ste napisali da je pogubila ovce koje je do skora čuvala u selu,pa da vam poverujem.