Indira Forza ex Colonia poziva sve na Port i ludu zabavu i parti o kojem će se pričati!

Autor:

Zabava

20.08.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pripremila sam sve najbolje za svoju vernu Beogradsku publiku. Biće tu starih dobrih pesama koje sam predala svojoj publici, novih hitova koje svi rado pevaju. Dođite da pevate, pijete i budite ludi na najluđem partiju u Beogradu sa Indirom Forzom! Daćemo sve od sebe da vas zagrejemo i vodimo do ranih jutarnjih sati na najboljem klubu na reci - PORTU! Samo ludilo, zabava i dobra energija čeka vas u sredu 21. agvusta u klubu Port! Dođite, napunite klub, zabavite se i dobro me oznojite uz vatrenu atmosferu koju ću vam pružiti", izjavila je Indira pred nastup u Beogradu.

Foto: Promo foto
Indira Forza

Indirina letnja turneja puna je koncerata i druženja s publikom u regionu. U Beograd dolazi prvi put pošto je predstavila svoj novi letnji hit singl "Greška u genu".

To je prva Indirina saradnja sa regionalnim hit mejkerom Cobijem, koja je publiku oduševila na prvo slušanje. Pesma je ljubavna, zaraznog ritma, puna žara i predstavlja modernu Indiru .

S novim stajlingom i frizurom, Indira izgleda bolje nego ikad. Pršti seksepilom i samopouzdanjem zahvaljujući ljubavnoj sreći i podršci koje je pronašla uz supruga Miroslava. Zato ne propustite da osigurate svoje mesto na splavu Port i uživate u sjajnom nastupu žene čije ime znači Živa vatra.

Vidimo se u sredu 21.avgusta na spavu Port!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading