Lazić ne namerava da počne sa dijetom: Darku seva stomak na sve strane!

Autor: D.L.

Zabava

20.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić bio je jedan od organizatora humanitarnog koncerta održanog nedavno u Rumi za jednoipogodišnjeg dečaka koji boluje od teške bolesti, pa je sa svojim koleginicama Tamarom Milutinović i Sandrom Rešić nastupio i na taj način pomogao njegovo lečenje.

RepublikaFoto: Printscreen
Marina i Darko

Nakon održanog spektakla na društvenim mrežama je munjevitom brzinom krenula da se širi fotografija na kojoj mu je ispao stomak dok sedi pored verenice Marine Gagić!

Uprkos svim savetima lekara i stručnjaka da bi što pre trebalo da skine višak kilograma, koji mu usporava zarastanje povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, Darko i dalje nije ništa preduzeo po tom pitanju.

Foto: Printscreen
Marina i Darko

Stručnjaci su folkera u više navrata upozorili da je, uprkos ozbiljnim povredama, brzo uspeo da ozdravi i stane na noge, ali da samom sebi otežava i pravi komplikacije zbog toga što je nastavio nezdravo da se hrani i dodatno dobija na kilaži.

On je počeo i da peva pre vremena, što mu lekari nikako nisu preporučivali dok se pluća u potpunosti ne oporave, ali bi on pri svakoj kontroli rekao da se odlično oseća i da nema nikakvih poteškoća sa plućima i disanjem dok peva.

Sa druge strane, brojne pohvale na račun izgleda dobila je Darkova verenica, koja je posle porođaja za samo nekoliko dana uspela da vrati vitku figuru koju je imala i pre nego što je saznala da je u drugom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading