Marva mi se nakačila na grbaču: Sestričina Nataše Bekvalac proživljava pakao zbog Lune Đogani!

Autor: Pulsonline.rs

Zabava

19.08.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda Zoi i sestričina Nataša Bekvalac, napravila je samoj sebi "medveđu uslugu" nakon što je na društvenim mrežama podelila debitantsku numeru Lune Đogani, uz poruku rijaliti zvezdi da se ne obazire na negativne komentare, što je izazvalo burnu reakciju onih koji se ne slažu sa njom.

RepublikaFoto: Youtube.com/Bassivity Digital
Zoi

Vlasnici hita "Eto" je u jednom danu stiglo na stotine razgnevljenih komentara, te im je, ne želeći da ulazi u raspravu sa svima pojedinačno, odgovorila putem Insta-storija.

- Pošto mi se marva nakačila na grbaču zbog onoga što sam postavila o Luni, nek se izjasnim, pa možete da prekinete da me silujete vašim jadovskim porukama - počela je svoje izlaganje Zoi.

- Ja ću uvek aminovati tuđi rad ako mi se to dopada van njihovog privatnog života - istakla je mlada pevačica da ne želi da ulazi u privatni život Đoganijeve, te da smatra da je on nebitan ukoliko se radi o samoj muzici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Sve mi se čini da mi pišu odroni koji su radili ko zna šta, pa bi da se prazne preko mene ili nje ili koga god. Ono kao okej, ljudi, je l' možemo svi da budemo srećni zbog tuđeg uspeha i da izvadimo svoje nosine iz tuđih genitalija jer je stvarno prebeskorisno - zaključila je Zoi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stršljen

19.08.2019 18:33

Pa kad hoćeš da uđeš u vrzino kolo,sad mala igraj.

Odgovori 14 1
Žika

20.08.2019 04:44

Mlada pevaljka nije dobro poslusala i pogledala da Luna samo otvara usta a druga devojka je otpevala pesmu. To ne treba hvaliti a narod vredjati, ako zeli da bude zvezda.

Odgovori 10 2
Milenko

20.08.2019 07:32

Ko narod vredja nece postati zvezda.