PUKLA LJUBAV IZMEĐU PRIJE I FILIPA!

Autor:

Zabava

12.09.2017

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović i pastorak folk zvezde Lepe Brene Filip Živojinović na korak su do raskida, a razlog tome je što su u ljubav umešali i posao.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aleksandra i Filip

Kako Srpski telegraf saznaje, nakon što su Prija i Filip zajedno otvorili restoran, isplivali su problemi koje su dugo stavljali pod tepih, zbog čega su se posvađali do te mere da sada ne razgovaraju. Naime, kako izvor blizak paru tvrdi, Prijovićka se brzo saživela sa ulogom gazdarice, što Filip nije želeo da toleriše.

- Generalno je u njihovoj vezi Aleksandra uvek bila vođa. Ona je vukla sve konce, kako medijski, tako i privatno. On je toliko bio zaljubljen u nju da ju je slepo pratio i slušao u svemu. Kada je videla da ga ima u šaci, osilila se i počela da preteruje, a njega je ostavljala po strani. Zbog toga se i sam Filip povukao, slabije ide i na njene nastupe. Mislili su da će poboljšati odnos ako pokrenu neki zajednički biznis, ali ispalo je još gore - otkriva izvor blizak paru i naglašava da je pevačica od prvog dana htela da ona donosi sve odluke o restoranu.

 

 

Osilila se

- Od biranja enterijera, preko jelovnika, izbora radnika, sve je to ona radila, a od njega je očekivala da samo klima glavom. Čim bi rekao da se sa nečim ne slaže, odmah su nastajale svađe. Otkako je restoran počeo sa radom, ona redovno kontroliše radnike, traži dlaku u jajetu, izmišlja zamerke da bi delovala kao gazdarica. Filip je ćutao i trpeo, ali kada je pored radnika počela da maltretira i njega i da mu govori kako je nesposoban i kako ona više ne može da vuče njega u svemu, pala mu je klapna i rekao joj je svašta: "Nije te sramota da se drzneš meni da kažeš da sam nesposoban! Ne bi postojala u medijima da nije bilo Brene i Bobe, pa onda mene, koji sam podržavao sve tvoje želje i prohteve. Koliko god ti htela da gazduješ, moja porodica ima biznis po celom svetu, a ti nisi videla dalje od kafane dok mene nisi srela. Bolje ti je da se smiriš ili možeš slobodno da se pokupiš i da ideš svojim putem", sasuo joj je Filip u facu, nakon čega je ona otišla. Odnos im je klimaviji nego ikada, ali naravno, to kriju od javnosti - završava izvor.

luksuzna putovanja

Podsećamo, Aleksandra Prijović bila je samo jedna u moru zvezda "Granda" pre nego što je započela romansu sa Filipom, sinom Bobe Živojinovića i pastorkom Lepe Brene. Uprkos njenom izvanrednom vokalu, tek kad su je srpski mediji okarakterisali kao Breninu snajku, njena karijera vrtoglavo je počela da se razvija. Mladi Živojinović vodio je Aleksandru na sva moguća luksuzna putovanja i egzotične destinacije. Leto 2016. proveli su obilazeći obalu Jadrana sa Lepom Brenom, nakon čega je par otišao u Monako. Dok je ljubav cvetala, broj zajedničkih fotografija na Instagramu rastao je iz sata u sat. Nakon toga, Prijovićka je želela da uradi album i snimi spotove u Majamiju, te ju je Filip pred leto 2017. odveo na Floridu, gde je snimala spotove. Angažovao se čak i oko samih pesama, te se našao i na listi autora sa njenog albuma prvenca.

 

 

 

Pobegla u London

Kako su uvek krili kada nešto nije u redu u njihovoj vezi, Prijovićka je brže-bolje zbrisala iz Srbije, ali nam nije promakao detalj da ni na jednoj fotografiji nema Filipa. Da se niko ne bi pitao šta radi u Londonu, za medije je izjavila da je otputovala kako bi odmorila glasne žice pred predstojeće nastupe. Ovo nije prvi put da Filip ne želi da pred objektivom glumi da je sve u redu, te je tako nedavno i na njenom nastupu na beogradskom splavu odbio da se slika za društvene mreže sa njom.

 

 

Da li će izgladiti odnos daleko od Srbije i zajedničkog biznisa, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading