I dalje je zaljubljen u nju: Voditelj krišom slikao suprugu!

Autor:

Zabava

17.08.2019

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ognjen Amidžić odmara sa atraktivnom suprugom Danijelom Dimitrovskom i sinom Matijom, a iskoristio je priliku i da je fotografiše dok ona ne gleda.

RepublikaFoto: instagram.com/danijeladimitrovska
Manekenka oduševljava izgledom...Danijela Dimitrovska

Naime, Ognjen je ležao na pesku i posmatrao svoji lepu suprugu kako ulazi u vodu. Napravio je i fotografiju ovog trenutka, a svi su komentarisali da lepa manekenka ima savršenu liniju i izgleda odlično.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Skladan par... Danijela i Ognjen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

beach part 2

A post shared by Ognjen Amidzic (@ognjenamidzic) on Aug 17, 2019 at 1:48am PDT

Inače, Ognjen i Danijela Dimitrovska važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Međutim, i u njihovom odnosu, kao i u svakom drugom, povremeno dođe do sukoba mišljenja, što je priznao Ognjen u "Premijeri":

- Ona je vrlo specifična, ima vrlo jasne i čvrste stavove po mnogim temama. Ja se slažem sto posto, ja znam njeno mišljenje, mi pričamo o tome. Slažem se sa njenim mišljenjem i ona je čvrsta u svojim stavovima jer nosi to tradicionalno vaspitanje, ima taj tradicionalni stav... Ali isto tako, vrlo je otvorena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading