Bubamara umalo izazvala saobraćajku: Dara snima storije i vozi 150 na sat!

Autor:

Zabava

17.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Dara Bubamara objavila je kratak snimak na Istagram profilu na kom se vidi kako dok vozi, uporedo snima i svog fana koji se pored njenog auta slučajno zatekao, pa je rizikovala da izazove saobraćajku!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Totalno nepromišljena... Dara Bubamara

Naime, dok je Novosađanka vozila, pored automobila je uočila svog velikog fana, a kada ju je spazio, izvadio je novi CD pevačice, što ju je oduševilo.

Dara je pod punim gasom otvorila prozor i počela da snima mladića koji joj se smejao iz susednog automobila držeći u rukama njen disk, pa se brže-bolje latila telefona kojim je sve snimila i objavila na društvenim mrežama. Ne bi se podigla velika prašina da su automobili bili na semaforu ili u statičnom položaju, međutim, sve se odigralo na poprilično prometnoj magistrali!

Folkerka je naletela na obožavatelja koji joj je kroz prozor pokazao njen CD, pa ga je snimala dok je bila na jednoj od najprometnijih ulica

Foto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

Folkerka je nešto manje od minuta snimala uzbuđenog momka koji joj je iz svog auta sa spuštenim prozorima uputio brojne komplimente, pa su njeni pratioci na društvenim mrežama odmah počeli da joj šalju poruku u kojima su objašnjavali da bi se malo ko upustio u takvu avanturu da pod velikom brzinom dok vozi snima telefonom susedni auto, a kako kažu, vozila je minimum 150 na sat.

Foto: instagram.com/darabubamara_official
Oduševljena ovim svojim fanom...

Bubamara je u opisu kratkog snimka napisala "Ovo je veoma lepo", pa nema sumnje da ju je reakcija momka koji ju je uočio u autu i te kako prijala.

Dara: Ja sve svoje kazne plaćam. Imam ih dosta za brzu vožnju, za neke sitne prekršaje, šta ću

Inače, bilo je i onih koji su na sve ovo gledali kao na avanturu i još jednu situaciju od koje je Dara htela da napravi čistu zabavu, sudeći po tome da je pevačica nikada nije krila da voli situacije pune adrenalina. Svesna činjenice da pravi brojne prekršaje u saobraćaju, Dara je u više navrata za medije prokomentarisala da se to svima dešava, ali i da sve kazne koje dobije uredno plaća, pa stoga nema problem sa zakonom.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sama plaća svoje kazne... Dara

- Ja sve svoje kazne plaćam. Imam ih dosta za brzu vožnju, za neke sitne prekršaje, šta ću - rekla je ranije Dara za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

17.08.2019 15:31

Ne brže od života.