Rada i Haris prave kuću: Pevačica i pevač odlučili da žive i u Bosni!

Autor: Scena

Zabava

16.08.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović i njen izabranik Haris Berković odlučili su da sagrade ljubavno gnezdo van Srbije, s obzirom na to da u Beogradu žive u iznajmljenom stanu.

Foto: instagram.com/radamanojlovic
Rada i Haris odlučili da se skuće...

Pošto je Haris često na relaciji Beograd - Gradačac, oni su odlučili da svoj budući dom sagrade na jednom od imanja koje je mladi pevač dobio od dede.

Foto: printscreen/TVPink
Kupuju stan i prave kuću...

- Haris često koristi priliku da dođe do rodnog mesta, međutim, od kada je otpočeo ljubavnu vezu sa Radom, više je u Beogradu, što ga ne ometa da kad ima slobodnog vremena ode kući. Medutim, Rada i on su došli na ideju da osim što kupuju stan u Beogradu, sagrade i malu kuću na porodičnom placu u Bosni. Haris je mnogo vezan za svoj rodni grad, pa jedva čeka da radovi krenu. Jeste da je Rada sa njegovom porodicom u odličnim odnosima, ali vole da imaju privatnost. Zato je kuća idealno rešenje za njih dvoje - kaže izvor upućen u celu priču.

Oni su, kako navodi naš izvor, prvo mislili da na placu sagrade montažnu kuću, ali su odustali od te ideje.

- Ne žele veliku kuću, otprilike oko 100 do 150 kvadrata. Rada voli manja mesta i nikada nije bežala od novca toga. Svi znaju koliko je ranije uložila u kuću u Četerežu. Zato Haris i ona žele da to bude pravo njihovo malo carstvo u koje će dolaziti s vremena na vreme. Radove će osim vođe tima, nadgledati i Harisov otac Mirsad - otkriva naš izvor.

Iako se ranije pisalo da nisu u dobrom odnosu Rada i njen budući svekar, Mirsadje to demantovao, te pohvalio pevačicu i da mu ne smeta što postoji razlika u godinama izmedu njegovog sina i Manojlovićeve.

Foto: instagram.com/_marija_manojlovic_
I Radin otac tvrdi da ona voli selo...

Inače, i Radin tata Rade je ranije govorio da njegova ćerka voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje. Ni Manojlovićeva nije bila škrta na rečima kada su odlasci u Bosnu kod budućih svekrve i svekra u pitanju. Ona je u više navrata isticala da se jedino tamo lepo odmori, ugasi mobilni telefon i uživa u prirodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
željko

16.08.2019 18:59

Rado, glupa Rado. Nadji decka koji ima kucu. Zasto ti njemu da zidas kucu?